Oxford Bright Scholars

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bagaimana ia semua bermula ...

idea-idea hebat sering dilahirkan semasa belajar dalam persekitaran yang menggalakkan inovasi dan yang mendorong keinginan untuk melakukan sesuatu yang berbeza. Tiada tempat yang lebih baik untuk ini berlaku daripada institusi akademik yang cemerlang di dunia, Universiti Oxford. Oxford Bright Ulama bentuk dia lain perbualan selepas lewat malam berjalan pulang dari perpustakaan lama di Oxford, pengasasnya setelah berada dalam proses membaca untuk ijazah mereka. Bersatu dengan semangat untuk pendidikan, kita menyedari bahawa terdapat jurang dalam pengetahuan dan berusaha untuk mencari jalan untuk mengisi mereka dengan cara yang paling dalam bidang akademik dan memperkaya budaya.

Pertama, kita mengiktiraf keperluan untuk memahami pengaruh landskap ekonomi dan politik China kepada seluruh dunia. Juga, setelah bekerja di syarikat-syarikat antarabangsa yang besar diri kita sendiri, kita diiktiraf bagaimana kompetitif, adalah untuk menyertai arena akademik dan profesional dan pemohon perlu menonjol dari rakan-rakan mereka entah bagaimana.

Bearing semua ini dalam fikiran, kita menetapkan untuk membangunkan program yang menarik dan interaktif, yang kita boleh menjadi tuan rumah di hab ekonomi China, Shanghai. Ini adalah bagaimana Program Sekolah Summer kami dilahirkan. Melalui Program Sekolah Summer kami di China, kami berhasrat untuk mewujudkan satu platform yang akan menggalakkan pelajar pintar untuk menjadi kreatif, untuk membangunkan kemahiran kepimpinan dan menjadi lebih baik menonjol dari rakan-rakan mereka. Kami telah menetapkan dalam misi untuk mewujudkan peluang kepada pelajar dari segi intelek ingin tahu untuk bukan sahaja mendapat kefahaman dalam bidang pilihan mereka, tetapi juga belajar kemahiran yang akan membolehkan mereka untuk mencapai kecemerlangan.

Kami memandang ke hadapan untuk meletakkan rancangan kami tindakan berkuatkuasa untuk memastikan kita mempunyai tahun pertama berjaya. Sertai kami dalam perjalanan ini.

Falsafah Pendidikan kami

Di Oxford Bright Ulama kita bangga menyediakan kursus-kursus akademik dan bahan-bahan standard tertinggi. Semua guru-guru kami adalah Oxford berpendidikan dan menggunakan kemahiran dan pengalaman mereka untuk menyampaikan pengajaran setaraf dengan standard Oxford. Walaupun kami meletakkan premium yang tinggi kepada kecemerlangan akademik, kita memahami pengetahuan yang mempunyai penggunaan yang terhad tanpa pelaksanaan praktikal. kaedah pengajaran kami oleh itu direka untuk memastikan penggunaan dunia sebenar seperti yang kita meliputi isu-isu global berkaitan dan kajian kes ke dalam semua Summer kami Program School. Dengan berbuat demikian, kami percaya bahawa berkongsi pengalaman belajar di Universiti Oxford dan perjalanan ke seluruh pelusuk dunia dengan pelajar-pelajar kita memberikan mereka platform untuk memulakan perjalanan mereka untuk menjadi warga global.

Bagaimana Anda boleh Memaksimumkan Masa anda dengan Kami

Secara aktif mengambil bahagian dan berkongsi pengalaman anda dari negara dan budaya anda. Amalkan Mandarin anda dengan bercakap dengan penduduk tempatan. Jangan takut untuk bertanya soalan. Ini adalah jarang berlaku adalah peluang untuk mengembangkan pandangan dunia anda. butir-butir hubungan pertukaran dengan pelajar-pelajar antarabangsa yang akan menyertai anda dalam program ini. Teman seumur hidup! Mencabar diri sendiri dengan memikirkan apa yang anda akan belajar terpakai kepada dunia sebenar. Gunakan inisiatif anda di bengkel kami untuk memandu ke hadapan matlamat masa depan anda. Mengambil banyak gambar dan berkongsi dengan rakan-rakan dan keluarga apabila anda pulang ke rumah. Melibatkan diri dalam perbualan dengan pasukan kediaman kami yang terdiri daripada pelajar semasa dan graduan Universiti Oxford. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Oxford Bright Ulama bukan sebahagian daripada atau sebaliknya bergabung ke Universiti Oxford. Oxford Bright Ulama telah ditubuhkan dan kini dikendalikan oleh rangkaian alumni Universiti Oxford. Tenaga pengajar di mana-mana program Oxford Bright Ulama adalah sama ada kini tunjuk ajar dan / atau belajar atau adalah alumni dari Universiti Oxford. penceramah dijemput oleh Oxford Bright Ulama akan mengadakan syarahan dan / atau tunjuk ajar jawatan di Universiti Oxford dan / atau pakar-pakar industri. fasilitator kelas interaktif adalah alumni dari Universiti Oxford dan telah menunjukkan komitmen jangka panjang untuk perusahaan dan inovasi dalam bidang pilihan mereka. Kakitangan pastoral kepada program kami juga merupakan pelajar di Universiti Oxford, walaupun mereka boleh bekerjasama dengan kakitangan dwibahasa tempatan untuk memastikan penjagaan maksimum dan perhatian disediakan.
This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Program Perusahaan Musim Panas China

Campus Sepenuh masa July 2018 China Shanghai United Kingdom London + 2 lagi

Oxford Bright Ulama China Program Summer Enterprise ialah program dua minggu, kediaman dan akademik disesuaikan bertujuan untuk memberi peluang kepada pelajar dan profesional muda untuk memajukan pengetahuan mereka landskap ekonomi dan politik China, mendapat pengalaman praktikal persekitaran perniagaan China, dan pengalaman hidup dan belajar di Shanghai. [+]

pemimpin perniagaan masa depan perlu diisi dengan keyakinan dalam mengetahui apa yang menjadikan mereka seorang pemimpin yang hebat, kami percaya satu kualiti itu mempunyai perspektif global. The China Program Summer Enterprise menawarkan peluang untuk anda mendapat perspektif global bermula dengan Asia dan negara yang paling menarik yang sekarang: China. Belajar bagaimana untuk memimpin orang lain, sama ada yang di-kelas perbincangan ekonomi global, atau pasukan anda sendiri dalam memulakan bengkel, mencari suara anda dan menggunakan pengalaman ini untuk memperkayakan set kemahiran anda dan kembali dari kepala Shanghai dan bahu di atas rakan-rakan anda .

Program ini khas untuk pemimpin yang bercita-cita tinggi masa depan perniagaan, pembuat dasar, dan usahawan untuk mendapatkan perspektif yang orang dalam yang jarang berlaku 'di China. Program benar-benar unik menawarkan tuisyen Mandarin swasta, kelas master pada ekonomi politik Cina, dan keusahawanan bengkel fasilitator oleh pakar-pakar industri.... [-]