Reception Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Akademi penerimaan ditubuhkan pada tahun 2008 dengan tujuan utama menyediakan Sarapan kakitangan yang amat mahir dalam semua jabatan. Sejak menawarkan kursus berasaskan bilik darjah kami kepada orang ramai pada tahun 2010, kami telah melatih pelajar bersemangat terkira, mahu kerjaya Hospitaliti. Dengan kadar kejayaan yang tinggi graduan mendapat pekerjaan dalam industri ini, kami telah memainkan peranan yang penting dalam meningkatkan kehidupan individu komited dan membuat skor impian menjadi kenyataan.

Kami kini diakui oleh lebih 500 Hotel yang bekerja rapat dengan kami dan mengiktiraf kualiti latihan vokasional dan standard graduan kita. Kami menyediakan platform untuk menghubungkan graduan Hospitaliti kepada majikan melalui pangkalan data profil siswazah kami. Kami juga mempunyai kerja-board dalam talian yang membolehkan Hotel berdaftar untuk menghantar semua kekosongan Hospitaliti mereka secara percuma.

Kami bangga untuk mengatakan bahawa kita kini mempunyai graduan bekerja di pelbagai jenis Hotel. Dari The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG kepada The Premier Inn, kami membuat perbezaan. Setelah berjaya mengurangkan masa dan kos latihan untuk jawatan Front House, kami berhasrat untuk meliputi semua jabatan Hospitaliti lain dan menjadi penyedia kakitangan terlatih untuk Hotel.

Sejarah Kami Sepanjang kerjaya pengasas kami sebagai Hadapan Rumah Pengurus dalam pelbagai rantaian Hotel multinasional seperti Hilton dan Radisson, ia menjadi jelas bahawa majoriti permohonan untuk jawatan Penyambut Tetamu telah ditolak kerana kekurangan pengalaman. Walaupun ramai pemohon seolah-olah mempunyai semangat dan keinginan untuk bekerja di hotel, mereka tidak boleh diberi peluang untuk membuktikan ini dalam temu bual, disebabkan oleh kurangnya pengetahuan dan kemahiran. Malah mereka yang mempunyai Ijazah Pengurusan Hospitaliti seolah-olah hanya mempunyai kefahaman keseluruhan Hotel tetapi tiada kemahiran praktikal untuk bekerja sebagai Hotel Penyambut tetamu.

Tidak suka tentang yuran pelajar tinggi yang sentiasa meningkat dan mahu memberikan individu-individu ghairah peluang untuk memulakan kerjaya baru, kami menciptakan Hotel Penyambut Tetamu Kursus Latihan. Kursus ini bersama-sama dengan program Hospitality lain, mengambil tempat di pusat latihan kami yang terletak di tengah-tengah London.

Dalam usaha untuk memastikan graduan kita mencari kerja di Hotel di UK dan di luar negara, kita bekerja bersama-sama dengan Hotel untuk mewujudkan kursus berdasarkan keperluan mereka ketika mengambil Hotel Penyambut tetamu. Kami juga menawarkan perkhidmatan pengenalan percuma kepada setiap Hotel, di mana profil graduan kami boleh dilihat oleh Hotel yang ingin menggaji Hotel Penyambut tetamu. Kerjasama erat yang berterusan dengan Hotel London menjamin latihan yang diberikan adalah standard yang tinggi, tambahan pula pengajar kami adalah profesional yang diri mereka telah bekerja di hotel-hotel yang berjaya untuk tahun terlatih.

Di Akademi Reception kami percaya bahawa semangat, kerja keras dan pengetahuan asas yang kukuh akan memberi semua orang peluang yang ideal untuk berjaya di dalam hidup.

Apa graduan kita katakan tentang kami: "Jika anda mahu impian profesional anda untuk menjadi kenyataan, menempah kursus dengan Akademi Penerimaan. Banyak terima kasih kerana sokongan yang sangat baik dan bimbingan daripada tutor saya! "Ania Maciuk" The Hotel Penyambut Tetamu dan kursus Opera V5 di Akademi Penerimaan akan melebihi semua jangkaan anda tidak kira latar belakang pendidikan atau profesional anda sebelum ini! Oleh kerana latar belakang profesional saya dalam bidang pendidikan dan mempertimbangkan apa yang pasaran pendidikan menawarkan sekarang, saya mesti mengatakan tanpa ragu-ragu tidak ada tempat yang lebih baik untuk mengetahui apa yang perlu belajar tentang industri hospitaliti. Akademi penerimaan adalah tempat pertama yang saya lihat setakat ini di mana orang yang bekerja di sana ghairah tentang apa yang mereka lakukan, di mana mereka adalah 100% jujur ​​dan benar-benar mengambil berat tentang pelajar-pelajar mereka. "Lourdes Madinah" Kursus Besar di mana saya telah bertemu bukan sahaja penyambut tetamu masa depan yang luar biasa tetapi juga orang yang luar biasa (dan jurulatih!) Terima kasih kerana mengajar kami "bagaimana untuk terbang" "Ana Onate" Saya sangat mengesyorkan Reception akademi kepada sesiapa yang mahu memperbaiki dan berkembang dalam perniagaan hospitaliti. Sangat gembira dengan keputusan selepas kursus! "René Garcia Fernandez

Apa Hotel katakan tentang kami: "Sejak menemui kerja yang besar Akademi Reception yang kami gembira untuk mengatakan bahawa graduan mereka telah menetapkan satu penanda aras yang tinggi untuk semua rekrut baru di sini di Park Plaza, Westminster Bridge. Pada masa ini lebih daripada separuh daripada pasukan penerimaan kami terdiri daripada Graduan Akademi, dan kami telah baru-baru ini dinaikkan pangkat ijazah pertama kami ke dalam kedudukan pemimpin syif. Kami sentiasa gembira dengan semangat dan keupayaan teknikal graduan setiap bulan, dan berharap untuk mengembangkan hubungan kita lagi dengan akademi. "Park Plaza Westminster Bridge" A besar terima kasih kepada Akademi Reception untuk kerja luar biasa yang mereka lakukan dengan melatih mereka pelajar yang tertinggi standard teknikal dan tingkah laku untuk menghadapi tetamu! Hilton Hotel mempunyai begitu banyak kisah kejayaan kita boleh berkongsi! Di London Hilton, Park Lane (hotel 5 bintang yang terbesar di London) anda boleh mencari Eva, Matt dan Catalin semua dari Akademi Reception! Terima kasih kepada pasukan ".

Hilton penyumberan

This school offers programs in:
  • English

Program-program
Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: