Baca keterangan rasmi

hanya Academy adalah sebuah pembekal terkemuka bagi perkhidmatan latihan pendidikan untuk sektor kewangan, khusus untuk membantu calon meningkatkan prospek kerjaya mereka dengan kelayakan yang diiktiraf yang dinilai oleh majikan. Kami mereka bentuk penyelesaian latihan untuk individu dan pelanggan korporat di seluruh dunia dan telah melatih lebih 10,000 profesional ke dalam industri.

Matlamat kami adalah untuk membantu pelajar mencapai matlamat kerjaya mereka dengan menyediakan kursus-kursus latihan yang berkualiti tinggi, yang direka dan dihantar dalam satu cara untuk memenuhi keperluan individu pelajar kita. Bekerjasama tunjuk ajar pakar tenaga pengajar kursus kami berpengalaman dengan kami yang sangat tepat dan mudah difahami bahan kajian bermakna Hanya Academy dapat menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kepakaran yang mereka perlukan untuk berjaya, sambil belajar kursus yang kedua-dua yang menarik dan menyeronokkan.

Semua kursus-kursus latihan Academy Hanya diluluskan dan diiktiraf oleh badan-badan pemberian ditubuhkan untuk memastikan tahap tertinggi kualiti. Hanya pengetahuan industri yang luas Academy, disokong oleh pasukan tutor pakar dan tahap perkhidmatan yang cemerlang penjagaan pelanggan membuat kita salah satu pembekal latihan yang terbaik dalam industri perkhidmatan kewangan.

Kenapa Kajian dengan Kami

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda perlu belajar dengan Hanya Academy:

  • Kami telah ditubuhkan selama lebih dari 10 tahun dan telah berjaya melatih lebih dari 10,000 penasihat ke dalam industri.
  • Kami adalah pembekal latihan yang diluluskan The London Institut Perbankan dan Kewangan.
  • Kami adalah pembekal latihan terbesar kelayakan gadai janji di UK.
  • Kami juga pembekal latihan korporat terbesar di UK untuk syarikat-syarikat seperti Royal Bank of Scotland dan Santander.
  • Kami adalah rakan kongsi yang dipercayai Akademi Kemahiran Kebangsaan bagi Perkhidmatan Kewangan dan Perkongsian Kemahiran Kewangan & Undang-undang.
  • kadar lulus kami adalah 85-90% dan semua kursus yang kami disokong oleh Skim Jaminan Pass kami.
  • jurulatih kursus kami adalah pakar dalam bidang mereka dan mempunyai pelbagai pengetahuan industri dan pengalaman untuk membantu anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai kursus-kursus kami, termasuk ketersediaan dan pembayaran pilihan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi pasukan sokongan pelajar kita friendly. Kita akan menjadi lebih daripada gembira untuk memberikan anda nasihat pakar kami dan menjawab sebarang pertanyaan yang anda mungkin ada.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Simply Academy

The CeMAP® merupakan kelayakan tahap QCF 3 tertentu ke UK dan memenuhi standard yang ditetapkan oleh Lembaga Kelakuan Kewangan (FCA) bagi orang-orang yang bertujuan untuk ... [+]

Apa yang CeMAP®?

(Harga adalah tidak termasuk VAT) Jika matlamat anda adalah untuk memulakan kerjaya yang menarik dan berpotensi menguntungkan sebagai penasihat gadai janji, maka Sijil Mortgage Nasihat dan kelayakan Practice (CeMAP®) adalah tiket anda untuk kejayaan. The CeMAP® merupakan kelayakan tahap QCF 3 tertentu ke UK dan memenuhi standard yang ditetapkan oleh Lembaga Kelakuan Kewangan (FCA) bagi orang-orang yang bertujuan untuk 'lesen untuk mengamalkan'. Dengan lebih daripada 80% daripada penasihat gadai janji telah dicapai perakuan itu, ia benar-benar dianggap sebagai kelayakan penanda aras di seluruh industri kewangan.

kandungan dan struktur kursus CeMAP® telah direka untuk memenuhi keperluan peraturan dan tuntutan kerjaya dalam perkhidmatan kewangan. Majikan dari seluruh sektor telah membantu dalam pembangunan CeMAP®, bermakna bahawa kandungan yang sejajar dengan keperluan dunia sebenar yang majikan cari.... [-]

United Kingdom Bishop's Stortford Bristol Birmingham Edinburgh Glasgow Leeds London Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Plymouth Southampton  + 10 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
10 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Simply Academy

Jika anda seorang penasihat gadai janji berkelayakan mencari untuk meluaskan skillset anda dan menawarkan lebih banyak pilihan kepada pelanggan-pelanggan anda, maka Sijil ... [+]

Apa yang CeRER®?

(Harga adalah tidak termasuk VAT) Jika anda seorang penasihat gadai janji berkelayakan mencari untuk meluaskan skillset anda dan menawarkan lebih banyak pilihan kepada pelanggan-pelanggan anda, maka Sijil Release Ekuiti yang dikawal (CeRER®) akan membuat tambahan yang baik untuk CV anda. The CeRER® merupakan kelayakan tahap QCF 3 tertentu ke UK dan memenuhi standard yang ditetapkan oleh Lembaga Kelakuan Kewangan (FCA).

Pasaran melepaskan ekuiti berkembang pesat, dan dapat menawarkan pemilik rumah perkhidmatan tambahan ini terbukti tempat yang sesuai. Kursus kajian sehari terdiri daripada hanya dua unit di bawah satu modul dan bertujuan untuk mengembangkan pengetahuan dalam hal pasaran melepaskan ekuiti, termasuk aspek undang-undang dan peraturan bidang pakar ini. ... [-]

United Kingdom Birmingham London Manchester
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu