Simply Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

hanya Academy adalah sebuah pembekal terkemuka bagi perkhidmatan latihan pendidikan untuk sektor kewangan, khusus untuk membantu calon meningkatkan prospek kerjaya mereka dengan kelayakan yang diiktiraf yang dinilai oleh majikan. Kami mereka bentuk penyelesaian latihan untuk individu dan pelanggan korporat di seluruh dunia dan telah melatih lebih 10,000 profesional ke dalam industri.

Matlamat kami adalah untuk membantu pelajar mencapai matlamat kerjaya mereka dengan menyediakan kursus-kursus latihan yang berkualiti tinggi, yang direka dan dihantar dalam satu cara untuk memenuhi keperluan individu pelajar kita. Bekerjasama tunjuk ajar pakar tenaga pengajar kursus kami berpengalaman dengan kami yang sangat tepat dan mudah difahami bahan kajian bermakna Hanya Academy dapat menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kepakaran yang mereka perlukan untuk berjaya, sambil belajar kursus yang kedua-dua yang menarik dan menyeronokkan.

Semua kursus-kursus latihan Academy Hanya diluluskan dan diiktiraf oleh badan-badan pemberian ditubuhkan untuk memastikan tahap tertinggi kualiti. Hanya pengetahuan industri yang luas Academy, disokong oleh pasukan tutor pakar dan tahap perkhidmatan yang cemerlang penjagaan pelanggan membuat kita salah satu pembekal latihan yang terbaik dalam industri perkhidmatan kewangan.

Kenapa Kajian dengan Kami

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda perlu belajar dengan Hanya Academy:

  • Kami telah ditubuhkan selama lebih dari 10 tahun dan telah berjaya melatih lebih dari 10,000 penasihat ke dalam industri.
  • Kami adalah pembekal latihan yang diluluskan The London Institut Perbankan dan Kewangan.
  • Kami adalah pembekal latihan terbesar kelayakan gadai janji di UK.
  • Kami juga pembekal latihan korporat terbesar di UK untuk syarikat-syarikat seperti Royal Bank of Scotland dan Santander.
  • Kami adalah rakan kongsi yang dipercayai Akademi Kemahiran Kebangsaan bagi Perkhidmatan Kewangan dan Perkongsian Kemahiran Kewangan & Undang-undang.
  • kadar lulus kami adalah 85-90% dan semua kursus yang kami disokong oleh Skim Jaminan Pass kami.
  • jurulatih kursus kami adalah pakar dalam bidang mereka dan mempunyai pelbagai pengetahuan industri dan pengalaman untuk membantu anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai kursus-kursus kami, termasuk ketersediaan dan pembayaran pilihan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi pasukan sokongan pelajar kita friendly. Kita akan menjadi lebih daripada gembira untuk memberikan anda nasihat pakar kami dan menjawab sebarang pertanyaan yang anda mungkin ada.

Lokasi

Bishop's Stortford

Simply Academy

Alamat
Thremhall Park
The Priory
Start Hill

CM22 7WE Bishop's Stortford, England, United Kingdom
Telefon
+44 1279 874430

Bristol

Alamat
Bristol, England, United Kingdom

Birmingham

Alamat
Birmingham, England, United Kingdom

Edinburgh

Alamat
Edinburgh, Scotland, United Kingdom

Glasgow

Alamat
Glasgow, Scotland, United Kingdom

Leeds

Alamat
Leeds, England, United Kingdom

London

Alamat
London, England, United Kingdom

Manchester

Alamat
Manchester, England, United Kingdom

Newcastle upon Tyne

Alamat
Newcastle upon Tyne, England, United Kingdom

Norwich

Alamat
Norwich, England, United Kingdom

Nottingham

Alamat
Nottingham, England, United Kingdom

Plymouth

Alamat
Plymouth, England, United Kingdom

Southampton

Alamat
Southampton, England, United Kingdom

UK Online

Alamat
UK Online, United Kingdom