The Skills Network

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Rangkaian kemahiran merupakan salah satu pembekal di UK yang paling berjaya latihan dan kemahiran penyelesaian teknologi yang dibolehkan.

Kami menyokong pendidik, majikan dan pelajar di seluruh UK, dan di peringkat antarabangsa, dengan membangunkan dan menyampaikan latihan kemahiran yang berkesan dan inovatif dan kandungan pendidikan diterbitkan.

Rangkaian Kemahiran mempunyai pelbagai produk dan perkhidmatan yang inovatif untuk organisasi anda.

Sektor Pendidikan Kerja

Rangkaian Kemahiran menyampaikan beberapa produk dan perkhidmatan yang inovatif kepada kolej-kolej, pihak berkuasa tempatan dan penyedia latihan, termasuk:

  • Menyediakan latihan sub-kontrak untuk kedua-dua bilik darjah berasaskan ASB dan ESF aliran pembiayaan
  • Memenangi anugerah penyelesaian pembelajaran dalam talian
  • Berkualiti tinggi dan bahan-bahan pembelajaran berasaskan kertas dan dalam talian berpatutan
  • Sokongan dan perkhidmatan perundingan FE.

Bekerja dengan Majikan

Menyokong pembangunan tenaga kerja di seluruh UK dan di peringkat antarabangsa, kami sentiasa membangun yang baru, inovatif dan menarik cara-cara untuk menyampaikan pembelajaran dan latihan untuk mengekalkan status peneraju pasaran kita. Setelah bekerja dengan lebih 4,000 organisasi, kami komited untuk mencari penyelesaian yang tepat untuk mana-mana perniagaan. Membantu Individu mencapai matlamat mereka Dengan pelbagai kursus yang ditawarkan, kami membantu individu untuk meningkatkan set kemahiran mereka. Sama ada ia menjadi peluang pekerjaan atau untuk hanya mendapatkan pengetahuan tentang subjek tertentu, kelayakan Rangkaian Kemahiran yang diiktiraf boleh didapati untuk orang ramai untuk membeli di laman web kami. Membolehkan orang ramai untuk mendapatkan apa yang mereka perlukan untuk membuat langkah seterusnya dalam kehidupan.

This school offers programs in:
  • English

Program-program
Contact
Alamat lokasi
Abbey Court, 10 – 16 Benedict Drive, Selby, North Yorkshire,
London, England, YO8 8RY GB