The London School of English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda akan datang kepada kami dengan harapan yang sangat tinggi. Matlamat kami adalah untuk melebihi harapan tersebut.

The London School of English (LSE) paling lama ditubuhkan sekolah secara rasmi Bertauliah di Britain. Ditubuhkan pada tahun 1912, kami mempunyai pengalaman yang tiada tandingan. Kami adalah saiz sederhana: cukup kecil untuk menyediakan perkhidmatan peribadi, tetapi cukup besar untuk mempunyai kemudahan yang sangat baik dan sumber.

Kami mempunyai dua kampus halus berhampiran dengan tengah-tengah London, setiap satu menawarkan pelbagai kursus yang direka untuk orang dewasa yang serius. Pelbagai kami kursus termasuk General English, Peperiksaan Penyediaan, Bahasa Inggeris untuk Perniagaan dan beberapa program khusus yang lain.

Kami mempunyai guru yang cemerlang, sudah tentu, tetapi kita tahu bahawa sekolah yang baik adalah kira-kira lebih daripada kursus itu sendiri. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan yang direka untuk menjadikan pengalaman anda dengan kami berguna, merangsang dan menyeronokkan dari saat anda mula merancang sehingga selepas anda tiba di rumah.

Anda boleh menempah secara langsung dengan kami jika anda suka, atau kami boleh menghubungkan anda dengan wakil di negara anda sendiri yang akan dapat membantu anda dengan semua persiapan.

10 sebab-sebab untuk memilih LSE

Dengan begitu banyak sekolah-sekolah bahasa Inggeris di luar sana, ia boleh menjadi sukar untuk membuat keputusan yang mana satu untuk memilih - terutamanya jika anda tidak benar-benar pasti apa yang perlu mencari. Kita boleh berfikir banyak sebab-sebab mengapa rakyat perlu memilih kami, tetapi di sini hanya beberapa daripada mereka adalah ...

1. makan tengah hari percuma

Semua kursus termasuk makan tengah hari tiga kursus percuma di restoran kami, baru disediakan oleh pasukan kami chef menggunakan bahan-bahan sumber tempatan di mana mungkin.

2. pembelajaran dalam talian Percuma

Semua peserta kursus datang ke London mendapat akses kepada platform pembelajaran LondonSchool Talian kami dari pendaftaran sehingga 3 bulan selepas kursus mereka dengan kami selesai.

3. Perdana lokasi

Kami mempunyai tiga pusat; dua di London dan satu di Canterbury, Kent. Semua pusat-pusat kami di lokasi-lokasi yang sangat baik.

4. pengalaman yang tiada tolok bandingnya

Ditubuhkan pada tahun 1912, kami telah menyediakan latihan bahasa kepada beribu-ribu pelanggan menuntut selama lebih 100 tahun. Mari kita berkongsi pengalaman kami dengan anda.

5. yang matang dan bermotivasi

Purata umur kursus kami adalah tinggi dan pelajar-pelajar kita bermotivasi, yang mewujudkan persekitaran pembelajaran yang ideal di pusat kami.

6. penginapan Tempatan

Semua penginapan dipilih untuk akses mudah kepada tiga laman web kami, jadi anda tidak perlu menghabiskan masa yang lama masa perjalanan.

7. kursus Disesuaikan

Bagi kebanyakan orang, 'satu saiz untuk semua' kursus hanya tidak cukup baik. Kami akan menawarkan anda satu penyelesaian yang tepat disesuaikan dengan keperluan anda.

8. Kemajuan

Baca tentang bagaimana kita memberi tumpuan kepada kemajuan anda dan melakukan segala yang mungkin untuk memastikan anda meningkatkan secepat yang mungkin.

9. Pentauliahan

Pentauliahan tidak memberitahu anda segala-galanya, tetapi mereka membantu untuk meyakinkan anda bahawa organisasi profesional dihormati kerap memeriksa kami.

10. Penuh enam puluh minit

panjang tentu kami diukur dalam jam penuh 60 minit - kebanyakan sekolah menawarkan 'pelajaran' 45 atau 50 minit.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Antarabangsa Kursus Komunikasi Perniagaan

Campus 1 - 6  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Canterbury

Kursus ini adalah sesuai untuk eksekutif berpengalaman, pengurus dan profesional yang ingin meningkatkan perniagaan Bahasa Inggeris mereka dalam konteks komersial dalam masa yang sesingkat mungkin. [+]

Eksekutif dan pengurus kursus dalam perniagaan Bahasa Inggeris dan komunikasi

Kursus ini adalah sesuai untuk eksekutif berpengalaman, pengurus dan profesional yang ingin meningkatkan perniagaan Bahasa Inggeris mereka dalam konteks komersial dalam masa yang sesingkat mungkin.

Biasanya, peserta perlu bekerja untuk beberapa lama dan sudah mantap dalam kerjaya pilihan mereka.

Ramai para peserta yang datang dari syarikat-syarikat dan organisasi antarabangsa yang terkemuka. Jadi sebagai sebahagian daripada kursus yang anda akan dapat untuk rangkaian dengan profesional matang semasa pelajaran anda dan petang rangkaian kami anjurkan setiap hari Isnin.

Peserta umur: Umur minimum 25 Purata umur 42 Saiz Kumpulan: maksimum 6 Jam seminggu: 30 jam seminggu 09.00 - 17.00 Isnin - Jumaat ... [-]


Bahasa Inggeris Untuk Keperluan Kuliah (universiti Kursus Persediaan)

Campus 4 - 36  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Canterbury

Ini adalah kursus Bahasa Inggeris akademik untuk pelajar antarabangsa dan EU bersedia untuk belajar di universiti di UK dan negara-negara berbahasa Inggeris yang lain. [+]

Ini adalah kursus Bahasa Inggeris akademik untuk pelajar antarabangsa dan EU bersedia untuk belajar di universiti di UK dan negara-negara berbahasa Inggeris yang lain.

Jika anda sedang merancang untuk pergi ke universiti di UK atau lain Bahasa Inggeris negara berbahasa, tahap IELTS yang diperlukan adalah satu permulaan yang tetapi ini tidak cukup untuk dapat cemerlang dalam ijazah anda. Anda akan mendapat faedah dari mempelajarinya akademik bahasa Inggeris dan membangunkan kemahiran belajar anda supaya anda akan berjaya dalam program universiti anda dari hari 1.

Kursus ini diiktiraf sebagai persediaan terbaik untuk kedua-dua pengajian peringkat ijazah sarjana muda dan lepasan ijazah oleh universiti-universiti terkemuka UK. Ia memberi tumpuan kepada kemahiran utama yang pelajar perlu di universiti seperti membuat penyelidikan, membuat pembentangan kumpulan, menulis esei lanjutan dan analisis kritikal.... [-]


Intensif Kursus Umum Bahasa Inggeris

Campus 2 - 36  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Canterbury

Intensive kami General English adalah kursus yang sangat praktikal yang membantu orang dewasa bermotivasi untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan kefasihan mereka dalam bahasa Inggeris. Jurulatih yang berpengalaman menggunakan kaedah pengajaran yang dinamik dan bahan-bahan yang menarik untuk menyampaikan hasil yang boleh diukur. ujian kemajuan tetap memastikan pembelajaran yang berkesan. [+]

Intensive kami General English adalah kursus yang sangat praktikal yang membantu orang dewasa bermotivasi untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan kefasihan mereka dalam bahasa Inggeris. Jurulatih yang berpengalaman menggunakan kaedah pengajaran yang dinamik dan bahan-bahan yang menarik untuk menyampaikan hasil yang boleh diukur. ujian kemajuan tetap memastikan pembelajaran yang berkesan.

Kursus ini boleh menjadi cara yang baik untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dalam tempoh musim panas ini.

Signal: pendaftaran Minimum: 2 minggu tiada maksimum Memulakan apa-apa Isnin kecuali Isnin terakhir blok tentu Peserta umur: Had umur: 18 Purata umur: 29 Saiz Kumpulan: maksimum 12 Jam seminggu: 22 jam seminggu (22 x 60 minit) 09.15 - 15.45 Isnin - Jumaat kecuali RABU 09.15 - 12.45 [-]


Kursus Bahasa Inggeris Undang-undang 20-30 Tahun

Campus Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Canterbury

Kursus Undang-undang Inggeris untuk peguam berumur 20-30 tahun termasuk kajian kes undang-undang, strategi komunikasi, kemahiran mesyuarat, perundingan dan rangkaian Inggeris. Kami juga merangkumi kemahiran bahasa umum yang akan membantu anda untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam pelbagai situasi formal dan tidak formal. [+]

Kursus Undang-undang Inggeris untuk peguam berumur 20-30 tahun termasuk kajian kes undang-undang, strategi komunikasi, kemahiran mesyuarat, perundingan dan rangkaian Inggeris. Kami juga merangkumi kemahiran bahasa umum yang akan membantu anda untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam pelbagai situasi formal dan tidak formal. perbendaharaan kata yang meliputi undang-undang sivil (termasuk undang-undang kontrak), undang-undang SPR dan undang-undang jenayah. [-]


Perniagaan Bahasa Inggeris Kursus 20-30

Campus 1 - 8  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Canterbury

Kursus ini direka untuk menyediakan anda dengan perniagaan kemahiran bahasa Inggeris yang anda perlukan untuk kerjaya anda. Ia juga boleh menyediakan persediaan terbaik untuk pengajian MBA. Ia memberi tumpuan kepada Bahasa Inggeris untuk mesyuarat, persembahan dan rundingan, serta memberikan anda kemahiran untuk berkomunikasi dengan baik dalam situasi perniagaan dan sosial yang kurang formal. [+]

Kursus ini direka untuk menyediakan anda dengan perniagaan kemahiran bahasa Inggeris yang anda perlukan untuk kerjaya anda. Ia juga boleh menyediakan persediaan terbaik untuk pengajian MBA. Ia memberi tumpuan kepada Bahasa Inggeris untuk mesyuarat, persembahan dan rundingan, serta memberikan anda kemahiran untuk berkomunikasi dengan baik dalam situasi perniagaan dan sosial yang kurang formal.

Anda juga boleh mengharapkan untuk membangunkan membaca dan kemahiran mendengar dan meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris bertulis anda dalam konteks kerja - termasuk pengendalian laporan dan merangka e-mel.

Peserta umur: Umur: 20 - 30 Purata umur: 24

Saiz Kumpulan: maksimum 10 Jam seminggu: 24 jam seminggu (24 x 60 minit) 09.30 - 16.00 Isnin - Jumaat ... [-]


Umum Bahasa Inggeris Kursus 30 +

Campus 1 - 8  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Canterbury London

kursus Bahasa Inggeris untuk orang dewasa berumur 30 + dengan rendaman bahasa penuh di sebuah bandar tradisional Inggeris Kursus Bahasa Inggeris untuk orang dewasa adalah semata-mata untuk orang yang berumur 30 dan ke atas, dengan purata usia sekitar 40. [+]

Kursus Bahasa Inggeris untuk orang dewasa berumur 30 + dengan rendaman bahasa penuh di sebuah bandar tradisional Inggeris. Kursus Bahasa Inggeris untuk orang dewasa adalah semata-mata untuk orang yang berumur 30 dan ke atas, dengan purata usia sekitar 40. Pembelajaran dengan orang-orang seperti yang berfikiran dari seluruh dunia akan membantu anda kehilangan apa-apa kekangan yang anda mungkin ada tentang menjadi 'terlalu lama' untuk belajar bahasa Inggeris. Secara ringkasnya, kursus ini akan memberikan anda keyakinan dalam berbahasa Inggeris.

Winter Promosi Pakej: Terima harga istimewa untuk perjalanan & homestay eksekutif kepada kursus General English 30 + apabila ditempah dan siap sebelum 1 April 2016. ... [-]


Video

The London School of English Introduction

The London School of English - Summary of both centres