The University of Edinburgh Summer School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Sertai kami untuk musim panas peluang di Edinburgh.

Ia telah berkata bahawa Edinburgh adalah sebuah bandar yang merupakan saiz sebuah bandar, yang berasa seperti sebuah kampung. Tetapi jangan biarkan saiz kompak kami menipu anda! Sangat beberapa tempat adalah seperti yang menarik sebagai Edinburgh pada bulan-bulan musim panas.

Menuntut di Universiti Edinburgh Summer School adalah cara yang sempurna untuk menikmati salah satu daripada bandar-bandar yang paling unik di dunia. program sosial yang pelbagai kami membolehkan anda menikmati yang terbaik di bandar, manakala jadual kelas kami beri banyak masa lapang untuk meneroka. Anda juga boleh memilih untuk beberapa hari di sini untuk benar-benar melibatkan diri dalam budaya, sejarah dan suasana yang meriah yang Edinburgh ini boleh tawarkan.

Pada musim panas, anda akan menikmati bandar pada kemuncak kalendar pesta itu, menyerap pengaruh baru, dan bertemu orang seperti yang berfikiran dari seluruh dunia seperti yang anda memeluk bandar yang menarik dan mempesonakan kami. Apabila anda menyertai kami untuk Sekolah Summer anda akan mempunyai peluang untuk terlibat dengan dan menikmati beberapa perayaan yang terbaik di bandar ini bersama pengajian. Jika anda menyertai kami pada bulan Ogos, anda akan mempunyai peluang yang menakjubkan untuk melihat Edinburgh Fringe - seni perayaan terbesar di dunia - dalam tindakan.

Program sosial

Program sosial Summer School membolehkan anda pengalaman yang terbaik di Edinburgh. Dengan aktiviti-aktiviti sosial dan budaya kita dipilih, anda boleh menerokai sejarah, tradisi, dan keindahan Scotland, manakala bertemu rakan-rakan baru dari seluruh dunia.

Dari lawatan unmissable berjalan-jalan di Edinburgh Castle dan Palace of Holyroodhouse - kediaman rasmi Ratu Scotland - untuk bengkel seni dan lawatan hantu, program sosial termasuk sesuatu untuk setiap orang.

Dengan latar belakang yang indah di bandar, luar bandar dan laut, anda boleh menikmati pengembaraan sosial dan budaya yang berharga untuk melengkapkan kursus akademik anda.

Pada hujung minggu, kami juga menawarkan lawatan untuk sesetengah lokasi paling ikonik Scotland dengan rakan kongsi kami yang dipercayai. Dapatkan maklumat lanjut mengenai perjalanan pilihan kami.

Bayaran

Beberapa pakej Bayaran boleh didapati untuk Sekolah Summer.

Semua pakej bayaran termasuk kos tuisyen, program sosial, dan pilihan penginapan pilihan anda.

Kos disenaraikan seminggu. Untuk mengira jumlah kos anda, pilih jenis pakej anda, kemudian darab kos ini dengan bilangan minggu dalam perjalanan anda.

contohnya Seorang pelajar memilih pakej Silver untuk kursus 4 minggu pada bulan Jun, tanpa diskaun, akan mengira: £ 757 x 4 minggu = £ 3028 jumlah kos

deposit

Untuk menjamin tempat anda di Sekolah Musim Panas, anda akan dikehendaki membayar deposit sebanyak £ 250 (untuk kursus kredit) atau £ 125 (kursus bukan kredit). Deposit ini boleh dituntut semula ke arah pakej bayaran anda.

deposit itu termasuk satu bayaran permohonan £ 50 tidak akan dikembalikan.

kadar istimewa

  • Satu tawaran pendaftar awal terhad disediakan kepada pelajar yang mengemukakan permohonan dan deposit mereka sebelum 31 Januari 2017. Jika anda menghantar permohonan anda ke Sekolah Summer sebelum 31 Januari, dan permohonan anda kemudiannya diterima, diskaun 10% pada tuisyen yuran akan dikenakan kepada tempahan anda. Diskaun meningkat adalah disediakan kepada pemohon pendaftar awal daripada Institusi-institusi rakan kongsi penting dalam University of Edinburgh.

** Kadar istimewa disediakan untuk pelajar dari Institusi-institusi rakan kongsi penting dalam University of Edinburgh.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Pencerahan Scottish Dalam Konteks

Campus Sepenuh masa 4 - 4  June 2018 United Kingdom Edinburgh

Dalam kursus ini, anda akan mempertimbangkan perkembangan utama Scotland Kesedaran di bidang termasuk falsafah, etika, pemikiran sosial dan politik, pensejarahan, sains perubatan, estetika, sastera, dan pemikiran agama. Anda juga akan mempunyai peluang untuk menilai pengaruh pemikiran Scotland di Amerika, dan hal keadaan yang membawa kepada gerhana Pencerahan pemikiran. [+]

Memperkenalkan pelajar kepada tema utama, isu-isu dan teori Scotland Pencerahan, akan ada penekanan khusus pada perkaitan yang kekal Pencerahan. Pelajar akan mengkaji pendekatan semasa untuk Scotland Pencerahan, dan bidang perbahasan kontemporari di kalangan ulama. Kursus ini juga bertujuan untuk meningkatkan kemahiran kritikal, melompat-lompat dan analisis pelajar.

Kursus ini adalah antara disiplin: pemikir seperti David Hume dan Adam Smith mengkaji dan menulis mengenai pelbagai disiplin akademik, setiap disiplin menumpahkan cahaya penerangan kepada orang lain. Ini adalah pendekatan tradisional Scotland untuk belajar, yang mendahului Scotland Pencerahan. Falsafah adalah disiplin tengah Scotland Pencerahan - dan ia akan turut menjadi pusat kajian kami.... [-]


Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 1

Campus Sepenuh masa July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Kerja amali profesionalnya telah memenangi banyak anugerah dan telah dipamerkan dan diterbitkan di peringkat antarabangsa.

[-]

Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 2

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Tunjukkan pengetahuan mendalam tentang teori Patrick Geddes dan paradigma bandar lain Bayaran

Sejumlah pakej bayaran disediakan untuk Summer School. Maklumat yuran penuh boleh didapati di halaman Bayaran.

[-]

Summer Course in Business Communication and Social Media

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

Kursus ini dibahagikan kepada dua bahagian yang saling berkaitan. [+]

[-]

Summer Course in Culture and Society in the Scottish Enlightenment

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Format kursus

Terdapat bacaan yang ditetapkan dan pilihan untuk semua kelas, yang mana anda akan dijangka membaca di luar waktu kelas.

[-]

Summer Course in Debating International Relations

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Siapa yang patut memilih kursus ini?

[-]

Summer Course in Edinburgh: City of Literature

Campus June 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Sejumlah pakej bayaran disediakan untuk Summer School. Maklumat yuran penuh boleh didapati di halaman Bayaran.

Semua pakej bayaran termasuk kos tuisyen, program sosial, dan jenis penginapan pilihan anda.

[-]

Summer Course in Film Studies & the Edinburgh International Film Festival

Campus June 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Kepentingan penyelidikannya termasuk estetika filem (khususnya bunyi filem dan muzik), pawagam Itali, filem videografi dan kajian imej bergerak dan perwakilan filemik kanak-kanak.

[-]

Summer Course in Introduction to Sociology

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Sila lihat halaman Bayaran kami untuk maklumat lanjut.

Deposit

Untuk menjamin tempat anda di Sekolah Musim Panas, anda perlu membayar deposit sebanyak £ 250 (untuk kursus kredit) atau £ 125 (untuk kursus bukan kredit).

[-]

Summer Course in Learning Across the Curriculum: On Foot through Edinburgh

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Pembelajaran Di seluruh Kurikulum tawaran yang bercita-cita pendidik dari semua jenis alat-alat untuk menggabungkan pembelajaran luar ke dalam perancangan pengajaran dan kurikulum mereka.

Pelbagai pendekatan pengajaran dan pembelajaran akan digunakan, termasuk ceramah, seminar perbincangan, tugas bengkel, dan aktiviti luar.

Diskaun tambahan tersedia untuk pemohon burung awal dari institusi rakan sejawat yang bernilai di University of Edinburgh. [-]

Summer Course in The Global Impact of Sport

Campus July 2018 United Kingdom Edinburgh

[+]

Sukan dan Hal Ehwal Global

Anda juga akan dapat mengembangkan pengetahuan anda dengan sumber digital termasuk podcast.

Satu kertas taklimat di (60%) Satu persembahan kumpulan analisis SWOT (Pas / Gagal) [-]

Video

University of Edinburgh

Social Programme at the Summer School

Contact