Baca keterangan rasmi

Gambaran Keseluruhan:

Universiti Undang-undang (ULaw) adalah salah satu penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama ditubuhkan di UK. Malah, kami telah melatih lebih banyak peguam berlatih di UK daripada orang lain.

Dan dengan hubungan rapat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahwa seorang pakar dalam pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah bisnis yang sangat baik, The University of Law Business School .

Dengan tumpuan yang teguh kepada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar dapat bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga dengan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Itulah sebabnya kami telah mengadaptasi teknik yang digunakan dalam kursus undang-undang kami dengan tujuan untuk membangunkan pengalaman pembelajaran pakar yang menarik yang akan mempersiapkan anda untuk berkarier di dunia perniagaan.

Universiti Undang-Undang telah dianugerahkan penarafan perak dalam Kecemerlangan Pengajaran dan Rangka Kerja Hasil Pelajar (TEF) pada bulan Jun 2019. Kami didapati menyediakan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang berkualiti tinggi untuk pelajar kami dan secara konsisten melebihi keperluan kualiti kebangsaan yang ketat untuk UK yang lebih tinggi pendidikan.

Lokasi:

Sekolah Perniagaan kami beroperasi di kampus The University of Law di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds dan Manchester. Setiap satu adalah hab komersil yang berkembang maju, yang idealnya terletak untuk memberi anda akses yang hebat ke tempat-tempat muzik, teater, panggung wayang, bar dan restoran. Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Reka Bentuk Kursus:

Dengan tumpuan yang teguh kepada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar dapat bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga dengan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Itulah sebabnya kami telah mengadaptasi teknik yang digunakan dalam kursus undang-undang kami dengan tujuan untuk membangunkan pengalaman pembelajaran pakar yang menarik yang akan mempersiapkan anda untuk berkarier di dunia perniagaan. Semua pengajar Sekolah Perniagaan kami mempunyai pengalaman perniagaan dunia sebenar.

Tawaran Sarjana Percuma (untuk sarjana sahaja)

The University of Law Business School adalah komited untuk menyokong anda setiap langkah perjalanan ke destinasi kerjaya anda. Kami berusaha untuk memastikan anda dilengkapi sepenuhnya dari segi kelayakan, kemahiran dan hubungan industri untuk melangkah terus ke kerjaya yang anda pilih. Oleh itu, kami amat berbesar hati untuk menawarkan semua pelajar yang memulakan ijazah sarjana muda di Sekolah Perniagaan dengan kami pada September 2019 atau 2020 peluang untuk maju ke kursus Sarjana perniagaan untuk berjaya menyelesaikan ijazah sarjana mereka tanpa sebarang kos tambahan. Untuk maklumat lanjut mengenai kriteria kelayakan dan kelayakan sila layari www.law.ac.uk/business/freemasters

Kerjaya dan Kekerapan:

Keupayaan bekerja adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan di Sekolah Perniagaan. Pasukan majikan kami akan memberikan nasihat satu sama lain tentang cara untuk berjaya melibatkan kenalan perniagaan dari para perunding utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda jumpai melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat langsung bagaimana perniagaan beroperasi di dunia nyata. Kami juga menjalankan acara keusahawanan yang melibatkan penceramah tetamu dan pakar inovasi untuk menyokong pelajar kami dalam memulakan perniagaan mereka sendiri dan membangunkan minda keusahawanan. Sokongan yang anda terima, diterajui dan dimaklumkan oleh amalan majikan, akan memaksimumkan keupayaan anda untuk mengemukakan permohonan pekerjaan yang berjaya, mengamalkan latihan dan mengasah kemahiran temuduga anda di pusat ujian mock kami.

Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa (untuk pelajar sarjana muda):

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami yang berterusan untuk menyokong cita-cita anda, kami menawarkan 2019 pelajar siswazah yang berpeluang untuk menghadiri Sekolah Summer Leadership Antarabangsa kami di Berlin, di mana anda boleh membangunkan kemahiran lembut utama dan meneroka bandar menarik ini dengan rakan-rakan ULaw rakan-rakan anda. Maklumat lanjut mengenai laman web Universiti of Law di: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Institusi Pengurusan Chartered (CMI):

Oleh kerana Sekolah Perniagaan yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), pelajar memperoleh keahlian percuma secara automatik untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai.

Faedah termasuk akses kepada ManagementDirect; perpustakaan pengurusan terbesar di UK bersama-sama dengan akses kepada portal sumber dalam talian termasuk laporan e-jurnal, syarikat dan industri serta nasihat daripada lebih 300 pengurus pengambilan pekerja melalui Pusat Kemajuan Karir.

Anda akan mendapat akses kepada penyenaraian kerja semasa melalui pangkalan data JobSearch dan banyak video, tutorial dan artikel untuk membangunkan kerjaya dan kemahiran perniagaan anda. Komuniti mentor CMI dalam talian terdiri daripada lebih daripada 120,000 ahli di mana anda boleh dipadankan mengikut kemahiran, pengalaman dan industri yang menarik serta mengetahui tentang peristiwa rangkaian CMI yang boleh anda ambil bahagian.

Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus kami, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Persekitaran yang Menyokong:

Kami bertujuan untuk menyokong lebih ramai pelajar dari pelbagai latar belakang berbanding sebelum ini untuk mencapai cita-cita kerjaya mereka, itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai biasiswa dan bendahari.

Semua pelajar diberi peluang untuk memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dan perkhidmatan kami. Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya didedikasikan untuk menguruskan apa-apa keperluan yang anda mungkin ada semasa pelajaran anda, termasuk bantuan sementara akibat kecederaan atau penyakit.

Kemudahan sukan:

Terdapat banyak peluang untuk bangun dan bersesuaian di semua kampus kami, jika anda ingin menggunakan badan anda serta fikiran anda. Aktiviti popular termasuk Zumba, bola sepak, bola jaring, ragbi dan tenis.

Kelab dan Pertubuhan:

Dengan pelbagai persatuan, pasukan sukan dan acara sosial yang terdapat di setiap kampus kami, anda pasti mendapat banyak untuk membuat anda sibuk dan berseronok antara kuliah. Dan pada permulaan kursus anda, anda boleh menyertai masyarakat, kelab atau acara pilihan anda, atau membuat sendiri melalui Persatuan Pelajar.

Kursus:

The University of Law Business School menawarkan pelbagai program sarjana dan pascasiswazah di UK. Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Oleh kerana Sekolah Perniagaan yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), pelajar memperoleh keahlian percuma secara automatik untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai.

Kebanyakan kursus kami telah diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), badan professional profesional yang menawarkan perkhidmatan Chartered Manager (CMgr) yang sangat diingini. Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus kami, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Kursus Perniagaan Dalam Talian:

Kami menyediakan pembelajaran dalam talian kelas dunia:

• Kaedah kajian untuk semua jenis pembelajaran: terdapat satu kaedah kajian yang sesuai dengan gaya anda, dengan e-buku, i-Tutorial, webinar, kajian kes, flashcards, fail audio, grafik gerakan, bilik sembang pelajar masa nyata, penilaian dalam talian, dan banyak lagi.

• Dedicated Tutor Support: Anda akan menerima sokongan berterusan dan maklum balas mengenai kerja anda dari tutor program khusus sepanjang tempoh kursus anda.

Syarat Kemasukan dan Bayaran:

Keperluan masuk dan Bayaran berbeza-beza mengikut kursus - untuk maklumat lanjut tentang keperluan kemasukan, yuran, pilihan pendanaan dan, Biasiswa dan Biasiswa, lawati laman web Universiti Law.

Pelajar antarabangsa:

Anda akan menyertai pelajar dari lebih 120 negara yang berbeza, yang menyumbang kepada komuniti antarabangsa yang berkembang maju di semua kampus ULaw.

Kami mempunyai pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang berada di sini untuk memberi khidmat nasihat dan bimbingan yang berkaitan dengan kebajikan.

Maklumat mengenai keperluan Visa boleh didapati di laman web Universiti Law.

Penginapan:

Bagi pelajar siswazah kami, kami telah mengatur penginapan dengan pakar penyedia penginapan pelajar UK, untuk memastikan anda mempunyai tempat yang selesa untuk hidup semasa anda belajar dengan kami. Penginapan biasanya di flat berkongsi, atau dalam sesetengah kes studio lengkap.

Untuk pelajar sarjana, kami menjamin anda tawaran penginapan pada tahun pertama ijazah anda, jika anda telah menerima kami sebagai pilihan anda dan memohon penginapan pada 30 Mac pada tahun kemasukan * (* T

Untuk pelajar pascasiswazah, jika anda memilih sebuah kampus dari rumah, pangkalan data penginapan kami dapat membantu anda mencari tempat tinggal, dengan pilihan untuk mencari harta sewa peribadi atau penginapan bersama dengan pelajar ULaw lain.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Hari Terbuka dan Acara:

Hari Terbuka kami adalah cara terbaik untuk mengetahui tentang kursus Perniagaan kami, menyemak kemudahan kami, dan temui tutor kami dan pelajar semasa. Akan ada ceramah, sesi penyiaran dan lawatan, dan anda akan berpeluang bertanya soalan anda. Kami akan menjadikan hari anda sebagai menarik dan interaktif yang mungkin.

Sekiranya anda tidak dapat membawanya ke salah satu daripada kami di Open Days kampus, maka dari semasa ke semasa, kami juga menawarkan Hari Terbuka Online untuk kursus kami - jadi anda masih berpeluang untuk mengetahui apa yang ia suka belajar di The University of Law Business School , dan tanyakan soalan anda dalam talian.

Untuk Pelajar Antarabangsa, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut tentang belajar dengan kami, dengan melawat kami di acara luar negara.

The University of Law Business School :

Kursus yang disediakan berbeza mengikut lokasi. Butiran lanjut mengenai lokasi kami ada di laman web Universiti Law Undang-Undang, Lokasi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

The University of Law Business School

Program Yayasan Antarabangsa untuk Perniagaan adalah kursus satu tahun yang menyediakan Pathway untuk pengajian sarjana muda dalam Perniagaan. Pelajar akan mendapat pemah ... [+]

Program Asas Antarabangsa - Perniagaan

Program Yayasan Antarabangsa untuk Perniagaan adalah kursus satu tahun yang menyediakan Pathway untuk pengajian sarjana muda dalam Perniagaan. Pelajar akan mendapat pemahaman yang aktif mengenai pelbagai tema yang mempengaruhi dunia perniagaan kontemporari, seperti pasaran kewangan antarabangsa, pengurusan dan pemasaran. Pelajar juga akan menjalankan projek penyelidikan, membolehkan mereka untuk menyatukan dan mempamerkan pengetahuan perniagaan mereka, serta bahasa akademik, pengiraan dan kemahiran penyelidikan yang mereka perolehi dalam program ini. Apabila berjaya disiapkan, (gred keseluruhan 50% dan 55% dalam modul bahasa Inggeris) dari Program Yayasan Antarabangsa akan menjamin kemajuan pelajar kepada program ijazah Sarjana Perniagaan tiga tahun di ULaw.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Alamat lokasi
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Alamat lokasi
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Alamat lokasi
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Alamat lokasi
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB