Baca keterangan rasmi

Dengan hubungan rapat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahawa seorang pakar dalam pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah perniagaan yang sangat baik.

Dengan tumpuan yang teguh pada pembelajaran praktikal, The University of Law Business School bertujuan untuk menjadikan pelajar bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda.

Kedudukan

Sebagai sebahagian daripada The University of Law, anda akan menyertai sebuah institusi yang telah menerima kedudukan Emas untuk pengajaran, pembelajaran dan hasilnya dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran yang dipimpin oleh Kerajaan (TEF) pada tahun 2017.

Banyak program Perniagaan Universiti yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Chartered (CMI) yang berprestij dan para pelajar akan mendapat manfaat daripada diploma CMI sebagai tambahan kepada gelar mereka apabila berjaya diselesaikan.

Pelajar dalam program yang diiktiraf juga akan mendapat keahlian percuma kepada CMI untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai. Manfaat termasuk akses ke perpustakaan pengurusan terbesar UK, akses kepada portal sumber dalam talian, nasihat daripada pengurus penggajian dan akses kepada komuniti mentor CMI dalam talian.

Kebolehpasaran

Keupayaan bekerja adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan di Sekolah Perniagaan.

Pasukan majikan kami akan memberi nasihat satu sama lain tentang cara untuk berjaya melibatkan diri dengan kenalan perniagaan dari para perunding utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda jumpai melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat langsung bagaimana perniagaan beroperasi di dunia nyata.

Sambungan

Rekod dan pengalaman kami sebagai Universiti Undang-undang telah membolehkan kami menubuhkan hubungan di seluruh dunia dalam sektor perundangan dan perniagaan, dan melalui sambungan ini, kami memahami betapa pentingnya untuk mempunyai peluang untuk berhubung dengan bakal majikan ketika Anda mulai kerjaya anda.

Itulah sebabnya kami telah membangunkan hubungan global yang kuat dengan perniagaan dan majikan untuk memberikan peluang rangkaian yang sangat baik.

Lokasi London

Program Pascasiswazah di The University of Law Business School diajarkan di kampus London Bloomsbury kami di tengah-tengah hab komersial di ibu negara dan di salah satu kawasan yang paling ramai di London.

Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Kursus kami

The University of Law Business School menawarkan pelbagai program pascasiswazah di UK termasuk:

 • Pengurusan Perniagaan Strategik MSc
 • Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia
 • Pemasaran Antarabangsa MSc
 • Pengurusan Kewangan Korporat MSc
 • Perakaunan Global MSc

Kami juga menawarkan kursus Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang telah dibangunkan untuk profesional dari mana-mana disiplin yang ingin memajukan peranan mereka sekarang atau meningkatkan kerjaya mereka untuk maju ke dalam pengurusan kanan dan peranan kepimpinan.

Kami menawarkan dua program yang membolehkan anda membuat pengkhususan dalam Undang-undang Antarabangsa atau Keusahawanan.

 • Keusahawanan MBA
 • Undang-undang Antarabangsa MBA

Banyak kursus kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Berhubung

Pasukan Kemasukan mesra kami gembira dapat menjawab sebarang pertanyaan anda.

 • T: 0800 289997 (UK)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (Antarabangsa)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

The University of Law Business School

Program Yayasan Antarabangsa untuk Perniagaan adalah kursus satu tahun yang menyediakan Pathway untuk pengajian sarjana muda dalam Perniagaan. Pelajar akan mendapat pemah ... [+]

Program Asas Antarabangsa - Perniagaan

Program Yayasan Antarabangsa untuk Perniagaan adalah kursus satu tahun yang menyediakan Pathway untuk pengajian sarjana muda dalam Perniagaan. Pelajar akan mendapat pemahaman aktif mengenai pelbagai tema yang mempengaruhi dunia perniagaan kontemporari, seperti pasaran kewangan antarabangsa, pengurusan dan pemasaran. Pelajar juga akan menjalankan projek penyelidikan, membolehkan mereka untuk menyatukan dan mempamerkan pengetahuan perniagaan mereka, serta bahasa akademik, pengiraan dan kemahiran penyelidikan yang mereka dapati dalam program ini. Setelah selesai (pada gred keseluruhan 50% dan 55% dalam modul bahasa Inggeris) Program Yayasan Antarabangsa akan menjamin kemajuan pelajar untuk program ijazah Sarjana Perniagaan tiga tahun di ULaw.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Introduction to The University of Law

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Alamat lokasi
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Alamat lokasi
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Alamat lokasi
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Alamat lokasi
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB