University of Essex Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Universiti Essex Talian. Jika anda sedang mencari untuk meningkatkan kerjaya profesional anda darjah pembelajaran jarak jauh dalam talian kami dan lepasan ijazah adalah beberapa cara yang paling kos efektif, mudah dan fleksibel untuk melakukannya. Meningkatkan kedua-dua pendidikan anda dan kerjaya anda tanpa mengira lokasi geografi, kerja atau komitmen peribadi.

Dengan mengkaji Universiti Essex Talian Sudah tentu, anda akan menerima kelayakan anda daripada dipandang tinggi universiti UK dan mempunyai akses kepada semua sokongan akademik yang anda inginkan untuk menerima di kampus.

Mengapa belajar dengan University of Essex Online?

  • Tingkatkan kerjaya anda dan potensi pendapatan dengan kemahiran yang secara langsung boleh dipindahkan ke tempat kerja.
  • kualiti pengajaran daripada profesional industri digabungkan dengan teknologi pendidikan dalam talian yang terkini.
  • Kami telah secara konsisten menerima penarafan kepuasan pelajar secara keseluruhan dari Suruhanjaya Pelajar Mahasiswa secara bebas, menerima skor 93% untuk kepuasan pelajar keseluruhan pada tahun 2017.

Tentang kita

Kami menawarkan sarjana muda dan ijazah lepasan ijazah dalam talian untuk kedua-dua UK dan pelajar antarabangsa yang membolehkan mereka mendapat manfaat daripada pendekatan yang fleksibel untuk belajar, sambil mengekalkan kualiti dan sokongan yang anda inginkan dari sebuah universiti UK atas.

kursus jarak jauh berstruktur kami membolehkan anda untuk berusaha ke arah ijazah anda dalam persekitaran pembelajaran maya yang unik dan masih mempunyai akses kepada semua sokongan dan kemudahan yang anda harapkan untuk menerima di kampus. Direka untuk kedua-pelajar yang ingin meningkatkan kerjaya profesional anda atau lepasan sekolah yang telah memilih untuk pendapatan dan pengalaman kerja yang berharga sambil belajar untuk ijazah, kajian dalam talian adalah cara yang kos efektif, mudah dan fleksibel untuk melakukannya.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BA » Lihat MBA » Lihat Sijil Pascasiswazah » Lihat Sijil - OnlineStudies » Lihat Diploma Pascasiswazah » Lihat MSc - OnlineStudies » Lihat MSc - HealthcareStudies » Lihat Diploma » Lihat Certificates » Lihat Sarjana » Lihat Sijil - Lawstudies » Lihat Kursus » Lihat LLB » Lihat LLM »

Video

University of Essex Online Virtual Learning Environment

Contact
Alamat lokasi
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

Colchester, England, LS1 2RP GB