Baca keterangan rasmi

wles

West London English School adalah sebuah sekolah bahasa peribadi dengan reputasi untuk standard yang sangat baik pengajaran dan menawarkan persekitaran untuk membuat rakan-rakan dan menikmati bandar meriah London.

Sekolah ini terletak di Ealing Broadway, bersebelahan dengan Ealing Studios bersejarah yang telah bertanggungjawab untuk beberapa filem klasik sejak tahun 1930-an dan terlibat dalam persidangan yang lebih terkini seperti 'Notting Hill', 'Shaun of the Dead' dan 'I Give It setahun'.

Sekolah ini terletak berhampiran dengan banyak kedai-kedai, kafe dan beberapa taman. Ia adalah dalam jarak berjalan kaki ke stesen bawah tanah, dari mana anda boleh sampai ke tempat menarik di pusat bandar London dalam tempoh hanya 30 minit. Ia adalah tempat yang selesa dan mesra untuk pelajar tetapi masih menutup cukup untuk keseronokan London ini boleh tawarkan.

Kursus Bahasa Inggeris yang diiktiraf oleh British Council dan kami kini menawarkan General English, Cambridge English Exam Preparation, Academic IELTS Exam Preparation, Perbualan, Bahasa Inggeris untuk Profesional, kursus-kursus Bahasa Inggeris Perniagaan dan Bahasa Inggeris Summer serta Private English Lessons and Junior Program.

Maklum balas daripada pelajar mengesahkan bahawa pelajar mendapat kepuasan sebenar dan keseronokan daripada kajian mereka dengan WLES dan mendapat pelajaran, budaya dan sosial daripada pengalaman. pasukan pengajaran kami yang berdedikasi akan melakukan yang terbaik untuk membantu anda merealisasikan cita-cita anda.

WLES menyediakan persekitaran yang hangat dan mesra untuk kajian anda. kakitangan yang bersemangat dan berdedikasi kami secara aktif menyokong pelajar semasa masa mereka dengan sekolah, menyediakan bantuan dengan keperluan praktikal, termasuk hidup, pembiayaan, kesihatan, sosial dan isu-isu peribadi.

wles

Kenapa pilih kami?

Dengan kelas terhad kepada maksimum 12 pelajar, kita mampu untuk menawarkan perkhidmatan peribadi dan memberikan nilai yang besar di mana guru boleh memberi pelajar perhatian yang mereka perlukan untuk mencapai matlamat mereka.

Di sini, di sekolah kita mempunyai beberapa guru-guru Bahasa Inggeris yang paling menyokong dan berpengetahuan di UK, semua daripada mereka adalah berkelayakan dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun mengajar. Guru-guru kami berbangga dalam kursus mereka dan akan sentiasa menyesuaikan diri kelas untuk keperluan dan citarasa pelajar untuk memastikan mereka boleh belajar dan meningkatkan dengan cepat.

Apa yang membezakan West London English School Selain sekolah Inggeris yang lain di London adalah kakitangan kami; semua ahli kakitangan kami yang mesra, membantu dan mudah didekati. Mereka boleh membantu anda dengan pelbagai aspek kajian anda, dari membuka akaun bank, mencari tempat untuk hidup, memilih jalan yang benar, memohon VISA atau mana-mana isu-isu lain pelajar-pelajar kita mungkin menghadapi semasa pengajian di London.

Di West London English School kami memastikan bahawa semua pelajar kami mempunyai pengalaman hebat sepanjang masa mereka di London dan membolehkan pelajar-pelajar kita untuk belajar, menikmati dan mencapai yang terbaik. Kami menawarkan eksklusif pelajar kita dan standard yang tinggi bagi mengajar memberikan perkhidmatan cemerlang dan nilai untuk wang, dan itulah sebabnya kami mencadangkan anda memilih West London English School.

wles

Kehidupan pelajar

Bagi kebanyakan pelajar kita perjalanan ke London untuk belajar di sekolah bahasa yang mewakili perubahan besar gaya hidup. Ia adalah amat penting kerana itu sekolah bahasa ini menawarkan bantuan pakar dan bimbingan mengenai semua aspek kehidupan pelajar.

Sebelum pelajar luar negara kami tiba ke UK pasukan kami bekerja keras bagi pihak mereka untuk memastikan semua berjalan lancar semasa ketibaan mereka di UK.

Pasukan itu juga sedar bahawa kejayaan akademik pelajar di sekolah bahasa yang sering bergantung kepada keselesaan mereka dalam persekitaran mereka dan keupayaan mereka untuk mengatasi apa-apa masalah yang mereka boleh ada.

kekuatan dan kejayaan London datang daripada kepelbagaian dan gabungan unik budaya. Bandar ini sentiasa berubah - mengekalkan rasa tradisi ketika mendakap baru.

kehidupan pelajar di London tidak hanya kira-kira kajian anda - ia adalah mengenai kawan-kawan anda buat dan masa yang anda habiskan meneroka salah satu daripada bandar-bandar yang paling menarik di dunia.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

West London English School

kelas General English kami direka untuk membantu anda meningkatkan kebolehan anda untuk menggunakan dan memahami bahasa Inggeris. kelas ini menggabungkan bertutur, menden ... [+]

Kami General English kelas yang direka untuk membantu anda meningkatkan kebolehan anda untuk menggunakan dan memahami bahasa Inggeris. kelas ini menggabungkan bertutur, mendengar, membaca dan kemahiran menulis; dan mereka juga akan membantu anda untuk membangunkan tatabahasa dan perbendaharaan kata anda.

Setiap kursus adalah berdasarkan coursebook yang lain, yang berubah setiap penggal, dan juga termasuk pembaca gred, sesuai untuk tahap anda. Mereka meliputi pelbagai topik termasuk: cuti, makanan dan minuman, sukan, budaya, pekerjaan, pengangkutan, dan hiburan. Kami menyediakan bahan-bahan tertentu secara percuma, bergantung kepada tempoh kursus anda.

Kami menawarkan sehingga tujuh tahap General English:... [-]

United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
West London English School

kelas Bahasa Inggeris Perniagaan kami direka untuk membantu anda mendapat kemahiran dan keyakinan yang anda perlukan untuk berkomunikasi dengan lebih berkesan di tempat k ... [+]

Kami perniagaan inggeris Kelas-kelas yang direka untuk membantu anda mendapat kemahiran dan keyakinan yang anda perlukan untuk berkomunikasi dengan lebih berkesan di tempat kerja.

Setiap kursus adalah berdasarkan sesuai coursebook untuk tahap anda. Guru akan juga pelajaran asas di sekitar keperluan kumpulan dan akan menggunakan bahan-bahan dari punca yang sahih seperti jurnal, surat khabar, video dan podcast. Kami menyediakan bahan-bahan tertentu secara percuma, bergantung kepada tempoh kursus anda.

Kursus kami menggunakan kaedah komunikatif, bermakna ada fokus yang lebih kepada bercakap dan kemahiran mendengar. Ia direka untuk membantu anda meluahkan diri anda lebih lancar dan yakin apabila berkomunikasi dengan pelanggan dan rakan sekerja pada tahap yang berbeza dan dalam pelbagai situasi kerja.... [-]

United Kingdom London
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 - 12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
West London English School

kursus persediaan IELTS kami akan memperkenalkan anda kepada bahagian-bahagian yang berbeza daripada ujian dan memberi anda teknik yang anda perlukan untuk mencapai poten ... [+]

Akademik IELTS adalah ujian yang diiktiraf antarabangsa yang digunakan sebagai syarat kemasukan untuk belajar di universiti di UK. Ia juga sering diperlukan untuk permohonan visa dan untuk orang pergi ke dalam bidang-bidang khusus kajian seperti perubatan. Apabila anda mengambil ujian IELTS, keputusan anda akan menjadi dalam bentuk band diperolehi dari 1 hingga 9. Apabila anda menghubungi universiti, mereka akan memberitahu anda band yang anda perlukan untuk mencapai untuk mendaftar kursus mereka.

Berikut adalah panduan kasar untuk band IELTS:

C2 / 9 / CPE (Kemahiran) C1 / 7-8 / CAE (Lanjutan) B2 / 5.5 - 6.5 / FCE (First) B1 / 4-5 / PET Terhadap kursus yang diambil ... [-]
United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

West London English School

Kursus English Summer kami adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda sambil meneroka semua yang London tawarkan musim panas ini. Kami mempun ... [+]

Kami Kursus bahasa inggeris Summer adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda sambil meneroka semua yang London tawarkan musim panas ini. Kami mempunyai dua pakej yang disediakan untuk pelajar yang ingin menemui dan mengalami London, ibu negara United Kingdom dan salah satu bandar yang terbesar di dunia.

English Bahasa Summer Course (Pilihan A) General English Full-time - 4 minggu Penginapan dengan katil keluarga angkat & sarapan tunggal bilik double / (single penghuni) program sosial sekurang-kurangnya 4 acara 4 lawatan United Kindom Lapangan terbang mengambil dari Heathrow atau Gatwick *

Harga: £ 1545

Kursus Summer Bahasa English (Pilihan B) General English Full-time - 4 minggu penginapan berkongsi bilik serba lengkap (2 orang) * program sosial sekurang-kurangnya 4 acara 4 lawatan United Kindom Lapangan terbang mengambil Heathrow atau Gatwick * ... [-]
United Kingdom London
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu