Baca keterangan rasmi

Selamat datang pengetua

Terima kasih kerana minat anda di City dan Islington College.

Kita memimpin College London, dan satu-satunya College di London dinilai cemerlang dalam setiap langkah oleh PPP.

Kami adalah pilihan pertama lanjut pendidikan College untuk beribu-ribu anak-anak muda di seluruh London yang mencapai keputusan akademik yang cemerlang. 1400 pelajar-pelajar kita berkembang dengan pendidikan tinggi pada tahun lepas.

Ia adalah misi kami untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang luar biasa untuk pelajar-pelajar kita dan untuk membantu mereka mencapai cita-cita mereka. Ramai daripada pencapaian yang dibuat oleh pelajar-pelajar kita yang luar biasa dan luar biasa. Dari pelbagai titik permulaan, pelajar menunjukkan bahawa dengan sikap yang betul dan pendekatan, dan dengan sokongan daripada kakitangan kreatif dan pakar, perkara luar biasa boleh berlaku. Cita-cita Bold dapat dicapai.

Kami menerima banyak anugerah luar, tetapi kami amat berbangga dengan pengiktirafan daripada pelajar-pelajar kita. 95% memberitahu kita bahawa mereka berasa dihormati dan selamat di sini, bahawa pengajaran yang baik, dan mereka akan mengesyorkan Kolej kepada rakan.

Di City dan Islington kami menawarkan anda

Tempat-tempat yang mudah, dan menarik untuk belajar Guru mahir dan berkelayakan tinggi yang mempunyai pengalaman industri yang ghairah dan cemerlang pada apa yang mereka lakukan Sokongan individu untuk memastikan anda berjaya Peluang pengayaan, pengalaman kerja dan mentor untuk membantu anda mendapat kehidupan dan pekerjaan kemahiran utama

Pelajar-pelajar belajar di salah satu daripada lima pusat-pusat kami, setiap yang adalah masyarakat diskret pelajar dan kakitangan memberi tumpuan kepada kursus dan kelayakan dalam pengkhususan tertentu, yang datang bersama-sama untuk membentuk Kolej tunggal yang pelbagai dan menarik. Di setiap pusat kita bekerja dengan lebih 200 majikan untuk menyediakan anda dengan jelas penglihatan untuk bekerja.

Sama ada anda mengambil laluan akademik atau vokasional untuk melanjutkan pelajaran anda, saya yakin kita akan mempunyai kursus yang memenuhi keperluan anda. Saya berharap sangat bahawa anda akan memilih untuk menyertai kami dan menjadi sebahagian daripada bab seterusnya dalam cerita kejayaan kami.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Misi kita

Adalah apa yang kita lakukan dengan baik setiap hari - PENDIDIKAN TERKECUALI DAN LATIHAN SETIAP PELAJAR.

Visi kami

Adakah apa yang masa depan kelihatan seperti - MENJADI LONDON'S LEADING COLLEGE.

Diambil bersama-sama, misi dan visi kami merangsang dan mengikat mereka yang bekerja dalam College - kakitangan, pelajar, dan rakan kongsi. Mereka bukan kenyataan hambar yang duduk dirangka pada dinding, sebahagian besarnya diabaikan: mereka adalah pemangkin untuk tindakan.

Apakah misi kami maksudkan?

Menyediakan pendidikan TERKECUALI dan latihan untuk setiap pelajar adalah misi kami. Sebagai yang luar biasa sedang yang luar biasa baik pada apa yang kita lakukan, tetapi yang luar biasa beberapa kali, bagi sesetengah pelajar, tidak mencukupi. Konsistensi adalah kunci.

Di City dan Islington College latihan dan pendidikan luar biasa:

Apakah ketat memberi tumpuan kepada mewujudkan hasil yang terbaik untuk pelajar Membolehkan dan menggalakkan semua pelajar untuk menetapkan tempat mereka tinggi dan mencapai cita-cita mereka Melampaui kelayakan; memberi peluang kepada pelajar kemahiran dan kualiti yang mereka perlukan untuk kejayaan jangka panjang dalam ekonomi global Mempunyai garis jelas penglihatan untuk bekerja Adalah sangat relevan, inovatif dan masa depan yang berfokuskan Dibentuk oleh keperluan pelajar dan majikan

Diserahkan oleh kakitangan yang bersemangat, berpengetahuan dan komited.

Apa yang kami menghargai?

Nilai-nilai kita adalah idea-idea utama dan prinsip-prinsip bahawa orang-orang di dalam organisasi kami dan rakan-rakan kami percaya adalah penting; mereka menentukan cara kita bekerja.

KECEMERLANGAN

Pelajar dan kakitangan berdedikasi untuk pembelajaran yang hebat; pembelajaran yang konsisten berkualiti tinggi, relevan dan memberi tumpuan kepada hasil.

AMBITION

Cita-cita adalah sebahagian daripada DNA kita sebagai sebuah organisasi - kami sentiasa mencari cara untuk mengembangkan dan membangunkan apa yang kita lakukan untuk manfaat pelajar-pelajar kita Semua pelajar kami disokong untuk membangun dan mencapai cita-cita mereka. Kakitangan kami mempunyai cita-cita tinggi untuk setiap pelajar dan diri mereka sendiri. Mereka digalakkan untuk menjadi berani dan kreatif dalam kerja mereka.

KERJASAMA

Pelajar dan kakitangan bekerja bersama-sama untuk membantu setiap pelajar mencapai kejayaan Kami bekerjasama rapat dengan majikan dan rakan-rakan lain; lukisan dalam kepakaran di luar untuk membantu kami mendapatkan hasil yang lebih baik untuk pelajar

PELUANG

Semua orang diberi peluang yang terbaik mungkin untuk belajar dan berjaya Setiap pelajar dan setiap kakitangan dianggap sebagai seorang individu dan dengan hormat.

Sejarah kita

Sejak tahun 1993 lebih satu perempat daripada satu juta orang muda dan orang dewasa yang telah dipelajari di pendidikan lanjutan di City dan Islington College. Mereka datang dengan pelbagai pengalaman dan cita-cita dan mewakili setiap jenis latar belakang London. Ilmu yang telah dipelajari di pelbagai peringkat - dari asas dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua untuk darjah Foundation - dan bergelut dengan pelbagai besar mata pelajaran dan kemahiran. Masa yang mereka telah belanjakan di Kolej adalah antara satu hingga empat tahun dan ada yang telah selesai pelbagai program pengajian.

Statistik tajuk dari segi kemajuan pelajar ialah: pada tahun 1993, baik di bawah 50% pelajar mencapai kejayaan dalam kursus-kursus mereka. Menjelang 2014 kadar kejayaan adalah 85%.

Cerita yang kuat untuk berjaya, ditambah Statistik prestasi, laporan pemeriksaan dan anugerah menangkap gambar sepenuhnya sejarah kita.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

City and Islington College

Kursus siasatan jenayah unik (CSI) ini mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, sistem keadilan jenayah dan profesi berasaskan makmal ... [+]

Adegan Jenayah FdSc dan Penyiasatan Forensik

Pusat: Sains Gunaan

Pelajar Jenis: Dewasa (19) Pendidikan Tinggi

Kursus siasatan jenayah unik (CSI) ini mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, sistem keadilan jenayah dan profesi berasaskan makmal, termasuk sebagai Pegawai Pegawai Jenayah (SOCO) atau Pegawai Polis.

Memberi latihan dalam teori dan praktik forensik tempat kejadian paling terkini, kursus ini memberikan kemahiran kepada majikan.

Ia termasuk sesi makmal praktikal serta peluang untuk mengambil bahagian dalam latihan bidang, senario peranan dengan kakitangan polis dan projek forensik, termasuk mendapatkan bukti forensik dan membentangkan di mahkamah undang-undang.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Kursus ini adalah untuk mereka yang ingin mengejar kerjaya dalam seni persembahan sebagai penari profesional atau koreografer. Ia juga menyediakan laluan ke dalam teater ... [+]

Diploma Lanjutan BTEC dalam Seni Persembahan (Tari)

Tahap Kursus: 3

Pusat: Perniagaan, Kesenian dan Teknologi

Jenis Pelajar: InternationalSchool Lepasan Kursus ini adalah untuk mereka yang ingin mengejar kerjaya dalam seni persembahan sebagai penari profesional atau koreografer. Ia juga menyediakan laluan ke dalam teater muzikal, drama, teater fizikal dan industri kreatif.

Apa yang anda pelajari

Anda akan mempelajari pelbagai aspek tarian termasuk tarian kontemporari, balet, jazz, koreografi, teater fizikal, pergerakan, seni persembahan dalam konteks, dan perniagaan seni persembahan.

Kursus ini juga meliputi sejarah tarian dan industri seni persembahan. Persembahan tarian adalah sebahagian besar kursus ini, dengan peluang untuk membuat persembahan di teater Kolej dan di pelbagai tempat-tempat luar.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Adakah anda berminat dalam kerjaya yang menarik dalam Kejuruteraan? Adakah anda ingin pergi ke dalam reka bentuk produk, aeroangkasa, pembuatan, elektronik, kejuruteraan ... [+]

Kejuruteraan - Level 3 BTEC Diploma Lanjutan

Tahap Kursus: 3

Jenis Pelajar: InternationalSchool Lepasan Adakah anda berminat dalam kerjaya yang menarik dalam Kejuruteraan? Adakah anda ingin pergi ke dalam reka bentuk produk, aeroangkasa, pembuatan, elektronik, kejuruteraan elektrik, atau industri automotif sebagai ketua projek atau pereka? Adakah anda mahu pergi ke pengajian peringkat universiti atau masukkan pekerjaan di peringkat juruteknik?

Kursus ini akan memberikan anda pengalaman dan kelayakan yang diiktiraf untuk mengejar salah satu laluan kerjaya.

Apa yang anda pelajari

Anda akan mengkaji gabungan teori, teori digunakan dan topik praktikal di pelbagai mata pelajaran.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Kursus reka bentuk fesyen ini adalah ideal jika anda ingin membangunkan kerjaya dalam fesyen dan tekstil, sama ada maju terus ke pekerjaan, ke tahun akhir Gelaran Kepujia ... [+]

FdA Fesyen dengan Tekstil

Pusat: Perniagaan, Kesenian dan Teknologi

Pelajar Jenis: Dewasa (19) Pendidikan Tinggi

Kursus reka bentuk fesyen ini adalah ideal jika anda ingin membangunkan kerjaya dalam fesyen dan tekstil, sama ada maju terus ke pekerjaan, ke tahun akhir Gelaran Kepujian dalam Rekabentuk Tekstil di London Metropolitan University atau ke Ijazah Kepujian di universiti lain.

London boleh dikatakan salah satu tempat terbaik di dunia untuk belajar fesyen. Kursus fesyen dan tekstil di London melengkapi anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk kerjaya dalam industri pantas ini, termasuk perumusan, pengeluaran dan pemasaran idea anda sendiri.

Peluang kerja wajib berharga 6 minggu dalam industri fesyen, mendapat kemahiran pekerjaan di rumah fesyen terkemuka seperti Alexander McQueen, Gareth Pugh, Burberry dan banyak lagiBelajar di studio yang dilengkapi sepenuhnya dengan jentera perindustrian untuk pelbagai aktiviti, termasuk percetakan skrin, pemotongan corak, reka bentuk tekstil permukaan, reka bentuk fesyen, reka bentuk digital (Photoshop dan Illustrator) dan pembuatan pakaianTeruskan dengan trend terkini dengan lawatan ke pameran perdagangan, pameran dan acara catwalkAnda akan belajar dari kakitangan pengajar yang berpengalaman dengan pautan yang sangat baik dengan majikan dan pengilang.Dengan studio pakar untuk fesyen, tekstil, cetak, reka bentuk, dan suite Mac lengkap, anda akan menggunakan peralatan dan perisian standard industri seperti mesin jahit dan merajut, mesin pemindahan haba, percetakan skrin sutera dan perisian digital termasuk Photoshop dan Illustrator .Apa yang anda pelajari... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Kursus ini mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam bidang teknikal dan kreatif seperti kamera, pencahayaan, bunyi, pengeditan, pemodelan 3D, animasi, penulisan sk ... [+]

Pengeluaran Media Kreatif (Pindah Imej) HND

Pusat: Perniagaan, Kesenian dan Teknologi

Pelajar Jenis: Dewasa (19) Pendidikan Tinggi

Adakah anda ingin meneruskan kerjaya dalam imej bergerak? Adakah anda ingin membina portfolio untuk mewujudkan diri anda dalam industri siaran TV / filem dan berasaskan web?

Kursus ini mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam bidang teknikal dan kreatif seperti kamera, pencahayaan, bunyi, pengeditan, pemodelan 3D, animasi, penulisan skrip, penulisan kreatif, generasi idea, dan pra dan pasca pengeluaran.

Bekerja dalam latihan berasaskan projek dengan pautan langsung ke organisasi kreatif, anda akan membuat kandungan imej bergerak dan membangunkan pelbagai kemahiran khusus dalam industri. Melalui semester pengalaman kerja pada tahun ke-2 anda, anda akan mendapat wawasan yang tidak ternilai dan pengalaman praktik sebenar. Kerja kolaborasi sebelum ini telah dilakukan dengan The Science Museum, BBC Panorama dan Cinema Barbican.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

City and Islington College

Kursus bahasa Inggeris sepenuh masa ini adalah British Council yang diiktiraf dan direka untuk pelajar berusia lebih 16 tahun yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Ing ... [+]

Akademik Bahasa Inggeris

Tahap: B2 - C1

Tempoh: 1, 2, atau 3 istilah

City and Islington College adalah kolej Pendidikan Tinggi yang dibiayai oleh kerajaan yang berpusat di kosmopolitan Islington, betul-betul di tengah-tengah London.

Dengan reputasi hebat kami, lokasi pusat London dan kemudahan yang hebat, terdapat banyak alasan untuk belajar bahasa Inggeris dengan kami. Semua kursus bahasa Inggeris kami diakreditasi oleh British Council dan kami menawarkan pelbagai tahap kursus, tarikh mula dan panjang kursus, yang bermaksud anda akan dapat menemui kursus sempurna dengan kami!

Mengenai Kolej

Kolej ini mempunyai lima Pusat moden yang diwujudkan dan diubahsuai melalui program bangunan £ 64 juta - yang terbesar dalam sejarah Pendidikan Lanjutan UK. Kemudahan kami menggabungkan teknologi canggih, kemudahan bilik darjah yang inovatif, perpustakaan yang lengkap dan kafe santai, menjadikan Kolej sebagai tempat yang hebat untuk belajar. Di samping itu, anda boleh mendapat manfaat dari salon rambut dan kecantikan kami sendiri dan menjadi sebahagian daripada Kesatuan Pelajar yang aktif dan bersemangat.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Jika anda sedang mencari untuk kursus Graphic Design di London, HND ini membangunkan pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk kerjaya dalam industri kreatif. ... [+]

HND Rekabentuk Grafik

Pusat: Perniagaan, Kesenian dan Teknologi

Jenis Pelajar: Dewasa (19 +) EducationInternational Tinggi Jika anda sedang mencari untuk kursus Graphic Design di London, HND ini membangunkan pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk kerjaya dalam industri kreatif.

Anda akan:

Membangunkan kemahiran praktikal dan teknikal menuntut majikan Belajar teknik-teknik terkini dari pengamal mahir, dengan pensyarah bekerja dalam industri kreatif Menikmati pelbagai peluang, yang dihasilkan dari hubungan kukuh dengan industri, termasuk rangkaian Apa yang anda pelajari

Menawarkan pendekatan hands-on untuk pembelajaran, kelayakan ini dipandang tinggi oleh majikan, meningkatkan daya saing anda. Ia juga dikira ke arah keahlian badan profesional dan organisasi majikan.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Penubuhan

City and Islington College

Yayasan ini Tahun Kejuruteraan adalah tahun pertama empat tahun kursus BEng Ijazah atau lima tahun kursus Ijazah MEng, disampaikan oleh City University, London. ... [+]

Tahun Asasi Kejuruteraan

Leve Kursus: l3

Pusat: Sains Gunaan

Jenis Pelajar: Dewasa (19 +) Tinggi EducationInternational ini Kejuruteraan Tahun Asas adalah tahun pertama daripada empat tahun kursus BEng Ijazah atau lima tahun kursus Ijazah MEng, disampaikan oleh City University, London. Ia membolehkan anda untuk belajar di peringkat ijazah walaupun anda tidak mempunyai syarat-syarat kemasukan universiti standard atau kembali ke pendidikan menyegarkan kembali pengetahuan dan kajian kemahiran teknikal anda. Ia membolehkan anda untuk maju ke pelbagai darjah Kejuruteraan (di City University, London), dan memberikan anda akses kepada negeri-of-the-art makmal dan sokongan guru dekat.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Persediaan

City and Islington College

Kolej mempunyai rekod cemerlang pencapaian bagi pelajar A Level. Pada tahun 2013, kadar kelulusan keseluruhan adalah yang mengagumkan 98% daripada 1622 penyertaan - dan p ... [+]

Program A Level dikaji pada Tahap 3 dalam tempoh dua tahun. Anda akan belajar dengan cara tradisional di mana gred akhir anda akan berdasarkan kepada peperiksaan akhir tahun.

Kelayakan yang dibahagikan ke dalam Tahap AS (1 tahun) dan Tahap A2 (tahun 2) yang membuat setiap sehingga 50% daripada gred anda secara keseluruhan. Kebanyakan pelajar mengambil 4 mata pelajaran dalam tahun pertama mereka dan 3 pada tahun kedua mereka. Kami mempunyai 34 mata pelajaran yang ada di A Level (22 yang mempunyai kadar lulus 100%):

biologi Pengajian Perniagaan Kimia Pengkomputeran Kritikal dan Kontekstual Kajian Tarian Drama & Teater Kajian Ekonomi Elektronik Bahasa Inggeris Bahasa & Sastera Kesusasteraan Inggeris Pengajian Filem Seni Halus Perancis Matematik lanjut Geografi Bahasa Jerman Kerajaan & Politik OCR Grafik SEJARAH Bahasa Itali Matematik Pengajian Media Muzik Teknologi Muzik FALSAFAH Fotografi Fizik Psikologi pengajian agama Sosiologi Bahasa Sepanyol Tekstil Turki ... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu