Baca keterangan rasmi

SuperSkilz : Siapa kita?

SuperSkilz adalah pembekal latihan kemahiran dalam talian. Kawasan persijilan kami meliputi CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EC-Council, EMC2, VMware, Adobe, SAP, dan PMI. Kursus Persijilan membawa kepada pekerjaan dalam Keselamatan IT, Penyiasatan Forensik IT, Analisis Keselamatan, Pembangunan Pangkalan Data, Pentadbiran Pangkalan Data, Kejuruteraan Rangkaian, Reka Bentuk Grafik, Ujian Penetrasi, Pengurusan Pusat Data, Pengurusan Projek, Pentadbiran Teknikal, Pentadbiran Sistem, Spesialisasi Microsoft Office, Pengurusan IT , dan banyak lagi.

Misi kami agak mudah ... untuk mengubah kehidupan orang biasa dengan membantu mereka memperoleh kemahiran yang luar biasa yang memberi mereka kuasa.

Kami sedikit berbeza daripada penyedia latihan yang lain. Kami tidak melihat kemahiran dalam cara konvensional, tetapi sebagai kuasa besar yang dapat mengubah kehidupan bukan sahaja bagi orang-orang yang mempunyai mereka tetapi bagi mereka yang ada di sekeliling mereka.

Di mata kita, seorang ibu yang dipilih untuk meningkatkan kemahirannya untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih baik dan memberi anak-anaknya kualiti kehidupan yang lebih baik adalah seorang superhero. Dia juga seorang superhero kepada anak-anak, keluarga dan rakan-rakannya.

Di SuperSkilz kami menyediakan orang biasa dengan cara untuk menjadi super.

Jadi apa yang anda tunggu? Dapatkan beberapa SuperSkilz ... tukar hidup anda ... menjadi superhero!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan: