Infopulse University Ukraine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke "INFOPULSE UNIVERSITY"

Infopulse Universiti adalah komuniti pendidikan yang menyediakan pelbagai latihan dalam Maklumat Technologies. Kami akan membantu anda untuk menyertai IT-dunia teknologi canggih, idea-idea menarik dan masyarakat yang inovatif.

Kami menawarkan latihan streaming. Ia tidak seperti kuliah video dan tugas-tugas automatik hasil cek. Anda akan berkomunikasi dengan jurulatih dan dia akan menjawab soalan anda dan akan membetulkan kesilapan anda.

Live. Real. Berkesan.

Saiz kelas adalah kecil. kumpulan selesa sangat kecil dari 4 - 6 orang. jurulatih anda akan mengenal namamu dan akan ada banyak masa untuk mendapatkan bantuan satu-satu dengan kerja kursus anda.

jurulatih kami adalah profesional yang mahir yang tinggi, jurutera IT dan pemaju tidak sabar-sabar untuk berkongsi pengetahuan mereka dengan anda. Mereka aktif dalam kerjaya mereka dan membawa tahun kepakaran praktikal.

program kursus yang dibangunkan berunding dengan majikan terkemuka. Anda akan berada di barisan hadapan dalam perkembangan terkini dalam IT dengan bimbingan jurulatih anda. Mereka membawa perspektif orang dalam industri IT yang akan memberi manfaat kepada anda di dalam kelas dan selepas anda lulus.

Mendaftar dalam kursus kami sekarang dan mula untuk menukar kerjaya anda! Menjadi pemaju perisian - baik dibayar, percuma dan orang makmur!

Bersama-sama dengan kursus pembelajaran dalam "Universiti Infopulse" anda boleh juga mendapat ijazah di Universiti Eropah di Kiev, Ukraine. "Infopulse Universiti" bekerjasama dengan Universiti Eropah dalam proses pembelajaran. Anda boleh mendapat kredit universiti yang berjaya menamatkan kursus kami.

EuropeanUniviversity

Infopulse - vendor antarabangsa yang dipercayai, menyediakan penyelesaian IT kelas pertama

Dengan pejabat di sembilan buah negara, di seluruh Eropah dan Israel, Infopulse adalah salah satu daripada syarikat-syarikat penyumberan luar IT Ukraine terbesar. Mencapai kecemerlangan dalam bidang kejuruteraan perisian, pengurusan infrastruktur dan keselamatan maklumat, Infopulse telah membina reputasi sebagai pembekal penyelesaian perkhidmatan penuh yang dipercayai.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Asas-asas Java Talian

Online Sambilan 60  September 2017 Ukraine Kiev

Ini adalah tujuan umum, berorientasikan objek dan bahasa pengaturcaraan peringkat tinggi, yang terdapat di dalam banyak sektor. Startups, perbankan dan kewangan, aeroangkasa, teknologi tinggi, perubatan dan pelbagai industri lain menggunakan Java untuk mengautomasikan proses dan membolehkan perniagaan baru. Pelajar akan mempelajari pelbagai alat dan rangka kerja, membina asas di mana untuk memulakan kerjaya yang memuaskan. [+]

rangka kursus Pengenalan kepada Java Kawasan permohonan. Platform Java. Ciri-ciri Jawa. Mesin Maya Java. Kit Pembangunan Jawa. Java Runtime Environment. Menyusun dan menjalankan program-program daripada baris arahan. Persekitaran Pembangunan Bersepadu (IDE). Tinjauan persekitaran pembangunan popular. Perspektif menggunakan dan pembangunan bahasa pengaturcaraan Java Bekerja dengan Eclipse IDE Muat turun dan pemasangan Eclipse. Menyediakan ruang kerja. Mengkonfigurasi Java dalam Eclipse. Tinjauan Eclipse persekitaran kerja. Konsep projek. Penciptaan dan menjalankan aplikasi Java mudah dalam Eclipse. Tinjauan program debugging. Mendiagnosis masalah. Konsep kod tidak dapat dihubungi. program debugging dalam Eclipse. Sintaks asas Java jenis data. jenis data primitif. jenis data rujukan. Menukar jenis angka. Jenis pemutus. Pembolehubah. Memulakan pembolehubah. Pemalar. Akhir pengubahsuai. Operasi. operasi aritmetik. Kenaikan gaji dan susutan operasi. operasi hubungan. operasi logik. Perduaan dan. Fungsi Matematik (Kelas Matematik). Keutamaan operasi. pengendali kawalan. Jika penyata dan bentuk. IFS bersarang. operator Tukar. Blok dan pembolehubah tempatan. Break operator. pengendali pertigaan. Gelung pengendali. Konsep keadaan gelung dan keluar. Walaupun gelung. Do-manakala gelung. Untuk gelung. gelung bersarang. Teruskan operator. Kembali operator. Perlengkapan. Konsep array. Declaration, mewujudkan dan Memulakan tatasusunan. Menukar saiz array. tatasusunan multidimensi. Kaedah. Konsep kaedah. Kaedah tandatangan dan kaedah badan. Kaedah panggilan. Lulus parameter untuk kaedah. nilai pulangan. Muatan kaedah. kaedah rekursif. Kaedah dengan beberapa pembolehubah parameter. Bekerja dengan tali. String kelas dan kaedah-kaedah. StringBuffer dan StringBuilder kelas. Menukar nombor untuk Strings dan belakang. Asas-asas pengaturcaraan berorientasikan objek Tanggapan abstraksi. Prinsip-prinsip pengaturcaraan berorientasi objek: warisan, pengkapsulan, polymorphism. Tanggapan kelas. Konsep objek. Hubungan antara kelas. Mencipta objek. pengendali baru. kaedah kelas. pengubah Access. statik kata... [-]