Infopulse University Ukraine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG ke "INFOPULSE UNIVERSITY"

Dalam era digital, hampir setiap syarikat atau start-up memerlukan tahap pembangunan kod dan kejuruteraan sistem. Software adalah teras pengkomputeran. Di seluruh dunia, syarikat-syarikat, kedua-dua besar dan kecil, meningkatkan pergantungan mereka pada teknologi untuk meningkatkan kecekapan dalam proses perniagaan mereka. Oleh itu, adalah tidak menghairankan bahawa jurutera perisian dan pemaju adalah permintaan yang tinggi di seluruh dunia.

Kami menawarkan anda untuk menyertai IT-dunia teknologi canggih, idea-idea menarik dan masyarakat yang inovatif.

jurulatih kami adalah profesional yang mahir yang tinggi, terlibat secara aktif dalam projek IT jurutera dan pemaju tidak sabar-sabar untuk berkongsi pengetahuan mereka dengan anda.

Anda juga boleh mengambil bahagian dalam projek-projek komersial dunia sebenar dalam pasukan dan di bawah bimbingan daripada pemaju peringkat tertinggi bagi syarikat IT besar - Infopulse.

Mendaftar dalam kursus kami sekarang dan mula untuk menukar kerjaya anda! Menjadi pemaju perisian - baik dibayar, percuma dan orang makmur.

Bersama-sama dengan kursus pembelajaran dalam "Universiti Infopulse" anda boleh juga mendapat ijazah di Universiti Eropah di Kiev, Ukraine. "Infopulse Universiti" bekerjasama dengan Universiti Eropah dalam proses pembelajaran. Anda boleh mendapat kredit universiti yang berjaya menamatkan kursus kami.

EuropeanUniviversity

Infopulse - vendor antarabangsa yang dipercayai, menyediakan penyelesaian IT kelas pertama

Dengan pejabat di sembilan buah negara, di seluruh Eropah dan Israel, Infopulse adalah salah satu daripada syarikat-syarikat penyumberan luar IT Ukraine terbesar. Mencapai kecemerlangan dalam bidang kejuruteraan perisian, pengurusan infrastruktur dan keselamatan maklumat, Infopulse telah membina reputasi sebagai pembekal penyelesaian perkhidmatan penuh yang dipercayai.

Pertumbuhan dan kestabilan

Ditubuhkan lebih 25 tahun yang lalu, Infopulse telah semakin berkembang sepanjang dekad yang lalu. Sehingga 2016, dengan pasukan yang 1,300+ pakar IT yang terbaik dalam kelas, Infopulse terus mencapai kedudukan teratas sebagai majikan, akibatnya menghasilkan kadar keciciran terendah di rantau ini.

Sebagai sebahagian daripada EVRY, salah satu syarikat IT terbesar di Scandinavia, saham Infopulse Eropah Nilai-nilai budaya perniagaan dan standard kualiti. Syarikat membayar perhatian khusus kepada penciptaan dan penyelenggaraan pelan kesinambungan perniagaan yang kukuh, memastikan keunggulan semua proses dan pasukan. Kami menyokong pelanggan kami dalam perkongsian jangka panjang untuk memperkasakan keupayaan perniagaan fleksibel baru, untuk memacu peningkatan teknologi dan perkhidmatan yang berterusan, dan untuk mengurangkan kos.

Fokus industri

Cekap menggabungkan pengetahuan industri yang mendalam dan kemahiran teknologi, Infopulse menyampaikan meningkatkan nilai perniagaan kepada pelanggan dengan menyediakan perkhidmatan IT dipercayai dan penyelesaian untuk PKS dan Fortune 100 syarikat dari seluruh dunia. Dengan memberi tumpuan kepada Automotive, E-Commerce, Elektronik, Tenaga, Kewangan, FMCG, Penjagaan Kesihatan, High-Tech, Marketing, Penerbitan, Perisian, Telekom dan industri lain, matlamat utama kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan yang berkualiti, khusus pelanggan teknologi, dan kepakaran yang menyeluruh. Perniagaan kami disesuaikan sekitar pelanggan kami - untuk menyampaikan faedah, melaksanakan sangat, meningkatkan ketangkasan perniagaan, menyelesaikan masalah, menjadikan mereka peluang dan mengisi keperluan.

pendekatan kami

Dengan menggunakan prinsip utama pendekatan penuh kami "rantaian nilai", Infopulse adalah rakan bersepadu bagi semua penyelesaian IT anda memerlukan - dari penyelenggaraan mudah untuk pembangunan produk, daripada penyelidikan asas untuk perundingan kompleks. Kami "bercakap bahasa" Industri, mempunyai pengetahuan lanjutan dalam seni bina, keselamatan, pengurusan, metodologi, perniagaan, kewangan, pembungkusan, dan domain fungsi lain.

Perniagaan kami adalah berdasarkan kepada moto kami - Menjana Nilai, Menyampaikan Kecemerlangan!

This school offers programs in:
  • English

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact