Infopulse University Ukraine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke "INFOPULSE UNIVERSITY"

Infopulse Universiti adalah komuniti pendidikan yang menyediakan pelbagai latihan dalam Maklumat Technologies. Kami akan membantu anda untuk menyertai IT-dunia teknologi canggih, idea-idea menarik dan masyarakat yang inovatif.

Kami menawarkan latihan streaming. Ia tidak seperti kuliah video dan tugas-tugas automatik hasil cek. Anda akan berkomunikasi dengan jurulatih dan dia akan menjawab soalan anda dan akan membetulkan kesilapan anda.

Live. Real. Berkesan.

Saiz kelas adalah kecil. kumpulan selesa sangat kecil dari 4 - 6 orang. jurulatih anda akan mengenal namamu dan akan ada banyak masa untuk mendapatkan bantuan satu-satu dengan kerja kursus anda.

jurulatih kami adalah profesional yang mahir yang tinggi, jurutera IT dan pemaju tidak sabar-sabar untuk berkongsi pengetahuan mereka dengan anda. Mereka aktif dalam kerjaya mereka dan membawa tahun kepakaran praktikal.

program kursus yang dibangunkan berunding dengan majikan terkemuka. Anda akan berada di barisan hadapan dalam perkembangan terkini dalam IT dengan bimbingan jurulatih anda. Mereka membawa perspektif orang dalam industri IT yang akan memberi manfaat kepada anda di dalam kelas dan selepas anda lulus.

Mendaftar dalam kursus kami sekarang dan mula untuk menukar kerjaya anda! Menjadi pemaju perisian - baik dibayar, percuma dan orang makmur!

Bersama-sama dengan kursus pembelajaran dalam "Universiti Infopulse" anda boleh juga mendapat ijazah di Universiti Eropah di Kiev, Ukraine. "Infopulse Universiti" bekerjasama dengan Universiti Eropah dalam proses pembelajaran. Anda boleh mendapat kredit universiti yang berjaya menamatkan kursus kami.

EuropeanUniviversity

Infopulse - vendor antarabangsa yang dipercayai, menyediakan penyelesaian IT kelas pertama

Dengan pejabat di sembilan buah negara, di seluruh Eropah dan Israel, Infopulse adalah salah satu daripada syarikat-syarikat penyumberan luar IT Ukraine terbesar. Mencapai kecemerlangan dalam bidang kejuruteraan perisian, pengurusan infrastruktur dan keselamatan maklumat, Infopulse telah membina reputasi sebagai pembekal penyelesaian perkhidmatan penuh yang dipercayai.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: