ADS Vietnam Design Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ADS Vietnam Design Institute telah ditubuhkan dengan misi yang jelas untuk menjadi sekolah profesional yang terkemuka seni dan reka bentuk di Vietnam, khusus dalam menyediakan pendidikan reka bentuk di pelbagai peringkat pembangunan profesional untuk mereka yang sukakan seni kreatif.

Kualiti adalah sentiasa keutamaan kami. Kami menyediakan program latihan berkualiti tinggi standard antarabangsa dengan kaedah moden pengajaran dan pembelajaran yang sentiasa dikemaskini mengikut kurikulum bertaraf dunia. Program kami membantu pelajar membangunkan idea-idea kreatif dan kebolehan mereka ke tahap maksimum.

pensyarah tempatan dan luar negara kami sentiasa prihatin, menyokong dan bersedia untuk berkongsi dengan anda pengetahuan dan pengalaman praktikal. Mereka akan membantu anda merealisasikan potensi anda, membina keyakinan anda dan membangunkan kebolehan kreatif anda untuk mengambil langkah-langkah yang kukuh dalam kerjaya anda.

Datang ke ADS, Anda akan menjadi lebih berbakat dalam bidang kreatif seperti Negeri, Produk, Komunikasi Visual, Fesyen, dan bidang-bidang lain yang memerlukan kemahiran kreatif.

Membuka kunci KREATIVITI ANDA Untuk mendidik, memberi inspirasi dan motivasi yang berani, generasi baru pereka antarabangsa dan pemimpin menjadi sebahagian daripada, komuniti pembelajaran bertenaga yang bertenaga, di mana kami disokong dan digalakkan untuk melakukan yang terbaik dan mengambil tanggungjawab penuh makna dan proaktif untuk benar-benar mampan sosial, ekologi dan perubahan ekonomi dengan makna kemanusiaan dalam persekitaran yang mencabar, mendalam, dan kerjasama yang meraikan kepelbagaian manusia dalam konteks budaya Vietnam yang unik.

MISI KITA profesional seni visual perlu memahami pelbagai aspek budaya masa lalu dan masa kini, dan membangunkan keupayaan mereka untuk ekspresi kreatif dan komunikasi yang berkesan. ADS Vietnam Design Institute mengakui bahawa artis dan pereka memainkan peranan penting dalam kedua-dua Vietnam dan masyarakat Antarabangsa. Misi utama Pusat ini adalah untuk menyediakan program-program yang membawa kepada ijazah yang menyediakan pelajar untuk menjadi pemikir visual dan pengamal etika di kawasan yang mereka pilih seni dan reka bentuk.

kurikulum ADS, oleh itu, mengimbangkan pengajaran pengetahuan teknikal dan kemahiran dengan perkembangan kebolehan kritikal, konsep dan kreatif dan menyokong kursus-kursus yang memberikan perspektif pelbagai budaya, global dan mampan. ADS fakulti terdiri daripada pengajaran yang berorientasikan profesional artis, pereka dan ulama.

This school offers programs in:
  • English
  • Vietnam

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Fesyen Kursus Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

Hari ini, kerjaya rekaan fesyen itu dilihat sebagai salah satu bidang yang menarik yang ramai orang muda yang memberi perhatian lebih kerana dinamik, kreativiti dan pesona fesyen di mata masyarakat reka bentuk. Selain itu, ada akan mempunyai lebih banyak peluang untuk komuniti reka bentuk untuk menyerang ke bidang lain. Walau bagaimanapun, untuk menjadi seorang pereka fesyen tidak semudah orang berfikir kerana reka bentuk fesyen memerlukan ... [+]

Hari ini, kerjaya rekaan fesyen itu dilihat sebagai salah satu bidang yang menarik yang ramai orang muda yang memberi perhatian lebih kerana dinamik, kreativiti dan pesona fesyen di mata masyarakat reka bentuk. Selain itu, ada akan mempunyai lebih banyak peluang untuk komuniti reka bentuk untuk menyerang ke bidang lain. Walau bagaimanapun, untuk menjadi seorang pereka fesyen tidak semudah orang berfikir kerana reka bentuk fesyen memerlukan pelajar yang tekun, kreativiti dan semangat untuk reka bentuk fesyen. Jika anda benar-benar mahu meneruskan kerjaya anda dalam industri ini, menyertai kursus ini untuk membuat kebenaran impian menjadi anda!

Kami menyediakan pelajar pengetahuan asas tentang reka bentuk fesyen. Selain itu, pelajar perlu meningkatkan kemahiran dan keupayaan mereka serta pengalaman dalam pelbagai bidang. Unit-unit utama menyediakan pelajar banyak pelajaran berharga, seperti mempunyai gambaran keseluruhan unsur-unsur / prinsip reka bentuk; menggunakan alat-alat dan mesin khusus; mencari bahan-bahan reka bentuk; membangunkan barisan produk fesyen; melakukan pemasaran dalam reka bentuk; merancang pertunjukan fesyen, menyediakan portfolio reka bentuk yang prodfessional; meningkatkan kemahiran untuk temuduga pekerjaan dan sebagainya ... Hari ini, kerjaya rekaan fesyen itu dilihat sebagai salah satu bidang yang menarik yang ramai orang muda yang memberi perhatian lebih kerana dinamik, kreativiti dan pesona fesyen di mata masyarakat reka bentuk. Selain itu, ada akan mempunyai lebih banyak peluang untuk komuniti reka bentuk untuk menyerang ke bidang lain. Walau bagaimanapun, untuk menjadi seorang pereka fesyen tidak semudah orang berfikir kerana reka bentuk fesyen memerlukan pelajar yang tekun, kreativiti dan semangat untuk reka bentuk fesyen. Jika anda benar-benar mahu meneruskan kerjaya anda... [-]


Grafik Kursus Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

Jika anda mempunyai kemampuan kreatif, semangat untuk bekerja dan membuat kajian mengenai komunikasi visual ... Anda benar-benar boleh menjadi seorang pereka grafik. Kursus ini direka untuk memberi inspirasi kepada anda. Anda akan mempunyai kemahiran dan pengetahuan akademik untuk menjadi seorang pereka grafik dengan melaksanakan 2D, teknik 3D pada laman web dan pelbagai media komunikasi ... [+]

Jika anda mempunyai kemampuan kreatif, semangat untuk bekerja dan membuat kajian mengenai komunikasi visual ... Anda benar-benar boleh menjadi seorang pereka grafik. Kursus ini direka untuk memberi inspirasi kepada anda. Anda akan mempunyai kemahiran dan pengetahuan akademik untuk menjadi seorang pereka grafik dengan melaksanakan 2D, teknik 3D pada laman web dan pelbagai media komunikasi.

Edexcel HND dalam Reka Bentuk Grafik bertujuan untuk mengajar anda tentang kemahiran reka bentuk grafik serta membina pemikiran kreatif anda dalam pelbagai bidang yang berlainan bagi prupose untuk mengembangkan ing pengetahuan khusus anda. Dalam perkembangan baru-baru ini industri pengiklanan media dan, terdapat lebih membuka peluang kepada graduan reka bentuk grafik untuk mencapai matlamat mereka. ... [-]


Reka Bentuk 3d (dalaman / Produk) Kursus

Campus Sepenuh masa September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

Setiap hari kita bangun, bekerja, perjalanan, belajar, bermain ... semua aktiviti manusia mesti memerlukan satu sistem produk, barang-barang kecil, seperti lampu, cawan, meja, kerusi, pen ... kepada telefon, komputer, kereta ... Rakyat telah menciptakan dunia produk dan perkhidmatan dan ia adalah hampir survival semula jadi naluri ke arah evolusi manusia ... [+]

Setiap hari kita bangun, bekerja, perjalanan, belajar, bermain ... semua aktiviti manusia mesti memerlukan satu sistem produk, barang-barang kecil, seperti lampu, cawan, meja, kerusi, pen ... kepada telefon, komputer, kereta ... Rakyat telah menciptakan dunia produk dan perkhidmatan dan ia adalah hampir survival semula jadi naluri ke arah evolusi manusia.

Adakah anda pernah mempunyai idea untuk menukar produk untuk kualiti yang lebih baik, lebih mudah atau keinginan untuk membuat perkara yang lebih maju, lebih serba boleh, dan lebih mesra alam? Ini adalah sektor utama yang berkaitan dengan pengeluaran perindustrian negara, menyumbang kepada ekonomi, menyediakan barangan nilai kompetitif dan tinggi. Ia adalah misi yang mulia daripada pereka produk.... [-]