Read the Official Description

Sebagai ahli Kumpulan VTC, Hong Kong Institut Pendidikan Vokasional (IVE) adalah pembekal terkemuka vokasional dan profesional pendidikan di Hong Kong, komited untuk memupuk profesional dinilai oleh industri. IVE telah berkembang seiring dengan pembangunan ekonomi Hong Kong, membina tenaga kerja yang cekap dan inovatif diperlukan dalam ekonomi berasaskan pengetahuan.

Kemudahan Cemerlang Memperkaya pengalaman pembelajaran pelajar IVE, kemudahan standard industri ditetapkan untuk mensimulasikan persekitaran tempat kerja. makmal dan pusat kami dinaik taraf dari semasa ke semasa seiring dengan trend terkini industri.

Kampus Vibrant Pelajar memasuki program IVE akan menemui memperkaya dan penuh keseronokan hidup kajian. 9 IVE kampus kami mewujudkan persekitaran pembelajaran yang interaktif kepada pelajar untuk memupuk semangat untuk belajar dan mengembangkan minat dan bakat mereka melalui pelbagai aktiviti sukan dan kebudayaan.

kampus IVE di seluruh wilayah dilengkapi dengan kemudahan state-of-the-art penting untuk menyediakan pelajar untuk kehidupan kampus yang serba boleh. Setiap kampus adalah yang dibina khas dengan kemudahan khusus untuk pelajar bidang yang berbeza untuk mendapatkan pengetahuan dan kemahiran praktikal dalam bidang yang mereka pilih.

Kecemerlangan pengajaran pasukan pengajaran yang berkelayakan tinggi kami mempunyai pengalaman industri yang kukuh. Dengan pendekatan yang unik "Fikirkan dan Adakah", guru-guru kita memberikan pengetahuan akademik yang seimbang dan praktikal pengetahuan yang diperlukan dalam penting tempat kerja sebenar untuk kejayaan profesional.

Dengan pelaksanaan program pembangunan kakitangan, mengajar penginapan kakitangan pada nadi perkembangan industri. Pelajar boleh belajar daripada guru-guru mereka pengetahuan yang paling up-to-tarikh dan dilengkapi dengan kecekapan untuk pembangunan masa depan mereka.

Rangkaian Industri Strong IVE berusaha untuk menjalin kerjasama industri jangka panjang untuk menyokong perancangan kursus kami dan reka bentuk kurikulum. sokongan industri juga mengambil bentuk aktiviti pembelajaran interaktif, peluang untuk lampiran industri dan penempatan pekerjaan.

Masa Depan Harapan Pelajar-pelajar kita secara konsisten menerima pelbagai anugerah dan biasiswa, bukti kepada kecemerlangan akademik dan pencapaian cemerlang. Lebih 300 biasiswa yang disediakan oleh syarikat-syarikat, badan-badan profesional dan peminat.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Hong Kong Institute of Vocational Education

Program ini bertujuan untuk membolehkan pelajar meneruskan kerjaya dalam perusahaan multinasional yang terlibat dalam perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Ia menekank ... [+]

Matlamat Program

Program ini bertujuan untuk membolehkan pelajar meneruskan kerjaya dalam perusahaan multinasional yang terlibat dalam perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Ia menekankan latihan praktikal dan meliputi bahasa perniagaan (Jepun / Korea / Sepanyol), kemahiran akademik, teknikal dan pengurusan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa, aspek undang-undang dan kewangan, e-pemasaran, kemahiran pengurusan silang budaya, pengurusan pameran praktikal dan pengurusan kualiti.

Program ini direka bentuk dengan penekanan pada latihan generik dan bahasa, perkembangan seluruh orang dan pengalaman tempat kerja untuk lebih melengkapi para pelajar untuk kajian lanjut dan pekerjaan selepas tamat pengajian.... [-]

Hong Kong
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Hong Kong
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Lanjutan

Hong Kong Institute of Vocational Education

Untuk menangani perkembangan pesat industri hiburan digital di Hong Kong dan Asia, program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran prakt ... [+]

Matlamat Program

Untuk menangani perkembangan pesat industri hiburan digital di Hong Kong dan Asia, program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk menjadi profesional untuk reka bentuk dan pembangunan permainan komputer, animasi komputer, dan kesan visual. Ini juga satu program yang unik di mana pelajar akan dapat mengakses sistem komputer dan perisian terkini untuk merealisasikan idea kreatif mereka untuk menghasilkan produk hiburan digital.

Aliran permainan komputer yang direka bentuk dengan modul untuk membangunkan kecekapan graduan dalam menggunakan teknik pengaturcaraan grafik komputer dalam membangunkan permainan interaktif dan aplikasi simulasi latihan.... [-]

Hong Kong
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Hong Kong
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Location address
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

HK